Hatice: "İbadetlerim Allah ile benim aramda"

Hatice: "İbadetlerim Allah ile benim aramda"

2. sayfa programına katılan şarkıcı Hatice, tangalı pozlarını savundu! Hatice canlı yayında 5 vakit namaz kıldığını da açıkladı. Hatice açıklamasında "İbadetlerim Allah ile benim aramda" dedi.

2018.11.14 16:03 - Son Güncellenme: 2018.11.14 16:03 - Magazin
A
Hatice: "İbadetlerim Allah ile benim aramda"

Sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarla gündem olan şarkıcı Hatice, bugün katıldığı '2. Sayfa' programında yine gülme krizine girdi.

Daha önce gülme krizine girip frikik veren Hatice poposuna dair sorulan sorulara "ayağa kalkayım bakın" diyerek cevapladı program sunucuları ise şoke oldu. Hatice "Benim kalçamda bir şey yok. Ayağa kalkayım da check edin. İnsanlar neden gördükleri şeylere inanıyorlar? Görmedikleri şeyler de var" dedi.

Hatice verdiği cesur pozlarla ilgili eleştirilere ise gerekirse tanga giyebileceğini gerekirse mini etek giyeceğini söyledi! Hatice 5 vakit namaz kıldığını da yayın sırasında açıkladı. Canlı yayında ise Hatice'ye "namazı da buna karıştırmayın" eleştirileri geldi.

'İBADETLERİM ALLAH İLE BENİM ARAMDA'

Hatice'nin sözleri şöyle: Sabah 06.00'da kalkıyorum. İnsanlar bana 'ünlüsünüz neden bu kadar erken kalkıyorsunuz' diyorlar. Ben herkese 'namaz kılıyorum' diyemem. Ben inanılmaz inançlı bir insanım. Erken kalkıyorum çünkü beş vakit namaz kılıyorum.

Evimde çok başkayım. Babamın evinde de uzun etekler giyen bir insan değildim. Ben mayomu da giyeceğim, mayokinimi de giyeceğim, tangamı da giyeceğim. Haber olsun diye çekmedim. Herkes yediğini içtiğini paylaşıyor. Instagram bunun için değil mi? Her gün spor yapıyorum. Spor salonundan fotoğraf paylaşıyorum 'bıktık' diyorlar. Bu insanlara ne yapsam yaranacağım?

Ben şov dünyasındayım. Yeri gelecek şovumu yapacağım. İbadetlerim Allah ile benim aramda."

Hatice programda kendisine özellikle Dubai'deki iş insanlarından çok fazla özel mesaj aldığını açıkladı.

İşte Hatice'nin açıklamaları: 

"Benim kalçalarım gerçek. Sosyal medyadan sürekli, 'Poponuz çok güzel, poponuzu nerede yaptırdınız?' şeklinde sorular geliyor . 'Bir yerde yaptırmadım, sporla yapılan bir şey. Gel seni de çalıştırayım' diyorum hep takipçilerime. Bakın bu kalça kasla yapılan bir şey. Bunlar hep kas. Bir doktor getireyim kanıtlayayım isterseniz. Benim evim dört katlı. En alt katta spor yapıyordum, arkadaşım aradı 'sana geleceğim' dedi. İnsanlar orada kettle'a takmışlar. Ama inanın o videonun çekildiğinden habersizim. O video gerçekten çok orijinal. Herhangi bir montaj yok. İnsanlar neden hep görmediği şeylerden bahsediyor? Sosyal medyadan hep mesaj geliyor, takipçilerim hayret ediyor bana. 'Hatice Hanım siz sabahları nasıl erken kalkıyorsunuz?' şeklinde sorular geliyor.  Erken kalkıyorum çünkü beş vakit  namaz kılıyorum. Evet mini giyiniyorum ama dini buyruklarıma çok bağlı bir insanımdır. "

"ESKİDEN UZUN ETEK GİYERDİM"

"Eskiden uzun etek giyiyordum. Bir gün babam bana 'Kızım bir daha o eteği giymeyeceksin' dedi. Ben o gün çok şaşırdım. 'Neden baba?' diye sorduğumda 'Her şeyin bir yeri bir ölçüsü vardır kızım' dedi . Evimde çok farklı bir insanım. Yazın tangada giyerim, bikini de giyerim. Geçen gün paylaştığım video benim çok hoşuma gitti çok estetik geldi bana o yüzden paylaştım. Sanatçı olmasam instagram denilen camiada da olmazdım. O tangalı videonun haber olabileceğini yemin ediyorum hiç düşünmedim. Almanya'dan bir ablam gelmişti. O çekti videoyu. "

"BENİM SINAVIM EŞİMİN VEFATI"

"Herkesin hayatında kötü dönemler olmuştur. Benim sınavım eşimi kaybetmem. O benim en büyük sınavımdı. Hayatta en çok sevdiğim adam. Hayatta iki kez aşık oldum. Biri yaşarken öldü, diğeri şuan Allah katında.  Daha çok olgunlaştım. Şuan ne istediğimi biliyorum. Benim onun için yaptığım şey namazlarımda, dualarımda. "

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.11.14 16:03 - Son Güncellenme: 2018.11.14 16:03 - Ali Yaşar
A