Hataylı Afrin şehidini binler uğurladı

Hataylı Afrin şehidini binler uğurladı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentindeki PKK/KCK-PYD/YPG ve DEAŞ'lı teröristlere karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Oğuzcan Ekiz, memleketi Hatay'ın Erzin ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

2018.02.11 15:12 - Son Güncellenme: 2018.02.11 15:12 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Hataylı Afrin şehidini binler uğurladı
04:12 Hataylı Afrin şehidini binler uğurladı

İLGİLİ VİDEO

Hataylı Afrin şehidini binler uğurladı

Türk bayrağına sarılı şehit Ekiz'in (27) naaşı, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Şehit oğlunun Türk bayrağına sarılı naaşına sarılan baba Mehmet Ekiz, "Oğlum beni bırakıp da gitme" diye ağıtlar yakarak gözyaşı döktü. Ayakta durmakta zorlanan anne Nuran Ekiz'i ise sağlık ekipleri ve yakınları teselli etmeye çalıştı.

Burada helallik alınmasının ardından şehit Uzman Çavuş Oğuzcan Ekiz, öğle namazını müteakip Mahmutlu Mahallesi Mülümün Mezarlığı'nda İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene, Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay milletvekilleri, 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral T. Erkan Olgay, ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları, şehidin ailesi ve yakınları ile binlerce vatandaş katıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.02.11 15:12 - Son Güncellenme: 2018.02.11 15:12 - HABER MERKEZİ
A