Hastaneye peş peşe getirilen iki kadın da takside doğum yaptı

Hastaneye peş peşe getirilen iki kadın da takside doğum yaptı

İzmir'deki Ege Doğum Evi ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde peş peşe yaşanan iki doğum, uzun yıllar akıllardan çıkmayacak şekilde gerçekleşti.

2017.12.07 10:25 - Son Güncellenme: 2017.12.07 10:27 - Güncel
A
Hastaneye peş peşe getirilen iki kadın da takside doğum yaptı
00:41 Hastaneye peş peşe getirilen iki kadın da takside doğum yaptı

İLGİLİ VİDEO

Hastaneye peş peşe getirilen iki kadın da takside doğum yaptı

Evlerinde fenalaşınca taksiyle hastanenin kapısına kadar getirilen anneler, burada daha fazla dayanamayıp araç içerisinde doğum yaptı. Taksi içinde iki kadına doğum yaptıran hastane çalışanları ile vatandaşlar da şaşkınlık yaşadı.

Dünyaya gelen birisi Suriyeli iki kız bebeğin, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Ege Doğum Evi ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde yaşanan iki doğum olayı, oluş biçimleri ve zamanlamasıyla şaşkınlık yaşattı.

Evlerinde fenalaşınca taksiyle hastanenin kapısına kadar getirilen anneler, burada 9 aydır karınlarında taşıdıkları bebeklerinin sabırsız davranması üzerine daha fazla dayanamayıp araç içerisinde doğum yaptı. Bornova'nın Altındağ semtinde oturan İ.R.'nin sabah saatlerinde doğum sancıları başladı.

Taksiyle doğum hastanesinin acil girişine kadar getirilen İ.R., doğumun gerçekleşmeye başlaması üzerine kendisine müdahale eden hastane görevlileri tarafından sedyeye alınamadı.

Bunun üzerine doğumhanede görevli bir ebe, doğum için dışarı çıktı. Burada taksinin çevresi çarşafla kapatıldıktan sonra ebe saat 08.00 sıralarında doğumu gerçekleştirdi. Bebek acil olarak içeriye alınıp küvöze konuldu. Anne de doğumdan sonra sedyeyle içeriye alındı. Bu anlarda hem hastane görevlileri hem de vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.12.07 10:25 - Son Güncellenme: 2017.12.07 10:27 - Gülcan Tekin
A