Hastane önünde dehşet! Sakat adamı başından vurup intihar etti

Hastane önünde dehşet! Sakat adamı başından vurup intihar etti

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde İ.Y. (44), tartıştığı bir kolu sakat olan hastane çalışanı Emrah Ünalı (37) av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü. İ.Y. aynı tüfekle başına ateş edip intihar etti.

2018.09.14 15:50 - Son Güncellenme: 2018.09.14 15:56 - Güncel
A
Hastane önünde dehşet! Sakat adamı başından vurup intihar etti
02:32 Hastane önünde dehşet! Sakat adamı başından vurup intihar etti

İLGİLİ VİDEO

Hastane önünde dehşet! Sakat adamı başından vurup intihar etti

Olay saat 17.30 sıralarında Antalya Korkuteli Devlet Hastanesi Acil Servisinin karşısındaki marketin önünde meydana geldi. İ.Y., 07 F 8478 plakalı otomobille geldiği marketin önünde, hastanede çalışan Emrah Ünal ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine İ.Y. aracının bagajındaki av tüfeğini alarak Emrah Ünalın başına ateş etti. İ.Y. daha sonra aynı tüfekle kendi başına da ateş edip intihara kalkıştı.

Silah seslerinin duyulması üzerine hastaneden olay yerine gelen sağlık ekipleri Emrah Ünal ile İ.Y.yi hemen Acil Servise nakletti. Polis ekipleri de hızla olay yerine geldi. Emrah Ünal yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, İ.Y. ise ilk müdahalenin ardından ağır yaralı halde Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Polis şeritle kapattığı olay yerinde bulunan av tüfeğini incelemeye alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yaşamını yitiren Emrah Ünalın bir kolunun sakat olduğu belirtildi. İ.Y.nin ise ilçede pazarcılıkla uğraştığı kaydedildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde İsmail Yılmaz'ın tartıştığı bir kolu sakat hastane çalışanı Emrah Ünal'ı av tüfeğiyle başından vurup öldürdükten sonra aynı tüfekle başına ateş edip intihar ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde otomobilden inen İsmail Yılmaz'ın bagajdaki pompalı tüfeği aldıktan sonra Emrah Ünal'ın başına doğru ateş ettiği, birkaç saniye sonra da aynı tüfekle başına ateş ettiği anlar yer aldı. Olay sırasında Emrah Ünal'a ateş edildiği sırada arkasında bulunan bir kişinin de koşarak olay yerinden uzaklaştığı görüntülere yansıdı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.09.14 15:50 - Son Güncellenme: 2018.09.14 15:56 - Ali Yaşar
A