Harun Beşiktaş'a doğru

Harun Beşiktaş'a doğru

Kulüpler Birliği toplantısının ardından buluşan Ay ile Orman'ın Harun Tekin'in transferi konusunda anlaştığı iddia edildi.

2018.08.01 07:55 - Son Güncellenme: 2018.08.01 07:57 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Harun Beşiktaş'a doğru

Dün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısının ardından transfer masası kuruldu. Kulüp başkanları bir araya gelirken, en dikkat çekici buluşma Bursaspor Başkanı Ali Ay ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman arasındaki oldu.

Fabri'nin Fulham'a transferinin ardından kaleci arayışına giren Kartal, Bursaspor'un milli file bekçisi Harun Tekin için nabız yoklamaya başlamıştı. Yeşil Beyazlıların patronu Ay da transfer görüşmesi için dünü işaret etmişti. Kulüpler Birliği toplantısının ardından bir araya gelen ikilinin Harun konusunu masaya yatırdı. Orman, bonservis ödemeden Harun'u kadrolarına katmak isterken, Ali Ay için masadaki tek seçenek ise bonservisiyle milli oyuncuyu satmak.

Başkan Ali Ay'ın 'Teklifler yapıldı, iki taraf da düşünecek' ifadesine rağmen Beşiktaş ile Bursaspor'un transfer konusunda uzlaşma sağladığı, milli kalecinin yaklaşık 2-2.5 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle Siyah Beyazlı takıma transfer olacağı öğrenildi.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.01 07:55 - Son Güncellenme: 2018.08.01 07:57 - HABER MERKEZİ
A