Harry Potter oyunu yolda!

Harry Potter oyunu yolda!

Üçüncü bakış açısına sahip, RPG elementleri barındıran bir Harry Potter oyununa kim hayır diyebilir ki? İşte karşınızda yeni Harry Potter oyunu!

2018.10.02 17:56 - Son Güncellenme: 2018.10.02 17:56 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Harry Potter oyunu yolda!

Bugün Harry Potter hayranlarını oldukça heyecanlandıracak bir video sızdırıldı internete. Üçüncü bakış açısına sahip, RPG elementleri barındıran bir Harry Potter oyununa kim hayır diyebilir ki? Uzun zamandır beklediğimiz o Harry Potter oyununa nihayet kavuşuyor olabiliriz. 

Açık dünya RPG olduğu belirtilen oyunun 19. yüzyılda geçtiği belirtilmekte. 5. sınıf Hogwarts öğrencisi olduğumuz oyunda karakterimizin görünüşünü de belirleyebiliyoruz.

Okula varır varmaz ilginç olaylar ise baş gösteriyor ve macera başlıyor. İksirler yapabileceğimiz oyunda yeni büyüler öğreniyor ve fantastik canavarlarla karşılaşıyoruz.

Sızdırılan video hakkında henüz WB Games'ten resmi bir açıklama gelmiş değil. Fantastik Canavarlar filminin de yükselmesiyle bu aralar Harry Potter temalı bir oyunun çıkması ise çok da mantıksız görünmüyor. Ancak bu sızıntı sahte de olabilir tabii. Yine de sızdırılan video bize o kadar da sahte gelmedi. 

Gelen bir diğer detay ise oyunun Just Cause serisinden tanıdığımız Avalanche Studios tarafından geliştirildiği. Ne kadar doğrudur bilinmez ancak şu sıralar ekibin Just Cause 4 üzerinde son rötuşları yaptığı bir gerçek.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.10.02 17:56 - Son Güncellenme: 2018.10.02 17:56 - HABER MERKEZİ
A