Haluk Levent'e sürpriz 'Orta Doğu' daveti

Haluk Levent'e sürpriz 'Orta Doğu' daveti

Şarkıcı Haluk Levent, Ortadoğu çocukları ile ilgili büyük bir konser projesinde bulunması için ünlü şarkıcılarla çalışan Nicky Brown tarafından Londra'ya davet edildi

2018.11.08 20:58 - Son Güncellenme: 2018.11.08 20:59 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Haluk Levent'e sürpriz 'Orta Doğu' daveti

Kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) ile yardım faaliyetleri yapan şarkıcı Haluk Levent, bu sefer de Orta Doğu çocukları için bir davet aldı.

Haluk Levent, Orta Doğu çocukları için organize edilen dünya çapındaki bir konser projesi için davet aldı. İngiltere'de Madonna, Tom Jones, Emeli Sande, Take That grubu ve daha bir çok müzisyenlerle çalışan prodüktörlük yapan Nikcy Brown, şarkıcı Levent'i konsere gönderdiği bir video ile davet etti.

Haluk Levent, sosyal medya hesabından Brown'un gönderdiği videoyu paylaşarak "Madonna, Tom Jones, Emeli Sande, Take That grubu ve daha bir cok muzisyenle calisan, Londra'da prodüktörlük yapan Nicky Brown beni Londra'ya davet etti.

Orta Doğu çocukları ile ilgili büyük bir konser projesi var. Dünyaya açılıyorum. Lütfen benimle muhatap olmayın" ifadeleriyle takipçilerine duyurdu. Levent'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.11.08 20:58 - Son Güncellenme: 2018.11.08 20:59 - HABER MERKEZİ
A