Halıya saran katil: Sevgilisini öldürdü, teyze ve 1 kayıptan şüpheli

Halıya saran katil: Sevgilisini öldürdü, teyze ve 1 kayıptan şüpheli

İzmir'de Ö.A.'nın (44) kaybolması üzerine ailesi 1 Nisan'da polise başvurdu. İzmir Emniyeti Asayiş Büro Cinayet Amirliği ve Kayıp Büro ekipleri genç kadının en son yanında çalıştığı ve ilişki yaşadığı halı yıkama şirketi sahibi Yunus K. (38) ile görüldüğünü tespit etti. Kamera kayıtlarında Ö.A. ile Karaburun'a giderken görülen Yunus K. araçta dönüşte tek başınaydı. Yeterli kanıt bulunamadığından Yunus K. serbest kaldı.

2018.11.07 06:55 - Son Güncellenme: 2018.11.07 06:56 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Halıya saran katil: Sevgilisini öldürdü, teyze ve 1 kayıptan şüpheli

POLİS AMİRİ TANIDI

3 ay sonra Hatice Ayhan, annesi Gülümser Bulut'tan haber alamadığını, evine gittiğinde ise salondaki çekyatın içinde battaniyeye sarılı cesediyle karşılaştığını söyleyerek polise başvurdu. Evde araştırma yapan polis amiri, kayıp Ö. A. olayına bakan amirdi.

Yunus K.'yı evin girişinde görünce hatırladı. Orada ne aradığını sorduğunda Yunus K., Gülümser Bulut'un teyzesi olduğunu söyledi. Cinayetin işlendiği gün Yunus K.'nın eve girip çıkarken görüntülendiği ortaya çıktı.

İKİ CİNAYETİ DE REDDETTİ

Hatice Ayhan ile Yunus K., gözaltına alınıp tutuklandı. Suçlamaları kabul etmeyen Yunus K., kayıp Ö.A. ve teyzesi Gülümser Bulut'un cinayet sanığı olarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yunus K.'nın 19 yaşında ilk cinayetini işlediği, kurbanını halıya sardığı, cezaevine girip 15 yıl yattıktan sonra 2014'te çıkarak bir halı yıkama şirketi kurduğu ortaya çıktı. Cinayetler arasında bağ kuran polis ekipleri, bir halıya sarılı olduğunu düşündükleri kayıp Ö.A.'nın cesedine henüz ulaşamadı. Polis, Yunus K.'nın ilk cinayetinde öldürdüğü Nilgün Kırlı'yı da halıya sardığı gerekçesiyle halı yıkama işi yaptığını düşünüyor. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.11.07 06:55 - Son Güncellenme: 2018.11.07 06:56 - HABER MERKEZİ
A