Gülnur Gökçe köklerine geri döndü

Gülnur Gökçe köklerine geri döndü

Müzik severlerin yakından tanıdığı Gülnur Gökçe, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve değerli müzisyenler ile hazırladığı ilk cover albümü 'İçimdeki Ses'i, Garaj Müzik etiketi ile 14 Eylül'de yayınlıyor. 10 türkünün batı formlarında hazırlandığı albümde;  Emre Bayar, Firuz İsmailzade, Temel Zümrüt'ün düzenlemeleri bulunuyor.

2018.09.12 14:30 - Son Güncellenme: 2018.09.12 14:36 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Gülnur Gökçe köklerine geri döndü

Dört anonim türkü haricinde Sadık Doğanay, Neşet Ertaş, Muharrem Ertaş, Ali Kızıltuğ, Davut Ağbaba, Aysen Bardakçı, Kazım Birlik, Maçkalı Hasan Tunç'un eserlerinin yer aldığı 'İçimdeki Ses' albümünün mix ve mastering'ini Özgür Yurtoğlu yaptı.

Albümün dinleyici ile buluşan ilk video klibi; Süleyman Yüksel yönetmenliğinde 'Çemberimde Gül Oyna' isimli anonim türküye çekildi. 'İçimdeki Ses' projesi ile Gülnur Gökçe, Türkiye'de bir ilke imza atarak, on parçanın video kliplerini ve şarkılarını  aynı anda dijital ve sosyal medya üzerinden dinleyicisi ile paylaşıyor.

Enerjisi yüksek olarak kaydedilen albümde yer alan her bir türkü de Gülnur Gökçe'nin sergilediği vokal performansı dinleyen herkesi şaşkınlığa uğratacak kadar güçlü ve sıra dışı.

Arşivlerde yer alacak nitelikteki 'İçimdeki Ses'  hem tanıdık lezzetleri bize yeniden sunuyor hem de popüler sound'daki dünya müziği ile müzikal olarak albümü zenginleştiriyor.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.09.12 14:30 - Son Güncellenme: 2018.09.12 14:36 - HABER MERKEZİ
A