Görücüye çıktı! Oturma odası gibi sürücüsüz otomobil

Görücüye çıktı! Oturma odası gibi sürücüsüz otomobil

Bir süre önce daha teknolojik otomobiller üzerinde çalışmaya odaklanan Volvo, yeni otomobil konseptini görücüye çıkardı. Volvo 360c ile gösterilen otomobilin en büyük özelliği ise tamamen otonom olması oluyor. Araç bunun yanı sıra özellikle iç tasarımı olmak üzere tasarımıyla da dikkatleri üzerine topluyor.

2018.09.06 09:12 - Son Güncellenme: 2018.09.06 09:13 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Görücüye çıktı! Oturma odası gibi sürücüsüz otomobil

Elektrikli motordan güç alan 360c'nin dış tasarımı detaylarına baktığımızda aracın gelecekten fırlamış gibi bir havası olduğu görülüyor. Farları olmasa ön ve arka tarafı ayırt edilemeyecek otomobilin, en önemli tasarım detaylarından biri de iç tasarımı oluyor.

Sürücüye gerek olmadığı için sürücü koltuğunun da bulunmadığı otomobil, sizin için ister bir yatak odasına, isterseniz bir oturma odasına, hatta bir ofise biledönüşebiliyor. Bu sayede uzun ya da kısa yolculuklarınıza en uygun senaryoyu kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Böylece yollarda geçen vaktiniz daha verimligeçebiliyor.

Bunların yanı sıra aracın içinde bulunan cama araç hakkında bazı bilgilerin yansıtıldığı söyleniyor. Henüz teknik bileşenleri kesinleşmeyen Volvo 360c'nin şimdilik yalnızca temel kullanım senaryoları oluşturulmuş. Uzun bir süre yollara çıkması mümkün gözükmüyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.09.06 09:12 - Son Güncellenme: 2018.09.06 09:13 - HABER MERKEZİ
A