GoPro Hero 7 yeni özelliklere kavuştu!

GoPro Hero 7 yeni özelliklere kavuştu!

GoPro Hero 7 kullanıcılarına müjdeli bir haberimiz var. Kısa süre önce YouTube canlı yayın desteğine kavuşan Hero 7 için yeni bir güncelleme daha yayınlandı.

2018.12.05 16:57 - Son Güncellenme: 2018.12.05 16:58 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
GoPro Hero 7 yeni özelliklere kavuştu!

Aksiyon kamerası denilince yıllardır ilk akla gelen marka olan ve sektöre yön veren GoPro bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda GoPro Hero7 Black, Hero7 Silver ve Hero7 White olmak üzere üç yeni modelini kullanıcılar ile buluşturdu.

Geçtiğimiz ay GoPro Hero 7 üzerinden YouTube'dan canlı yayın mümkün hale gelmişti. Ekstra bir program kullanmadan Hero 7'den canlı yayına geçebilirken, hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler içeren yeni bir güncelleme daha yayınlandı.

Gelen güncelleme sayesinde Hero 7 Black kullanıcıları medyaları artık daha hızlı bir şekilde indirebilecekler. Bunun haricinde ise QuikStories özelliği sayesinde de kullanıcılar sosyal medyalarına üzerinden rahatlıkla paylaşım yapabilecekler.

GoPro Hero 7 Black özellikleri ile neler sunuyor?

En gelişmiş model olan Hero 7 Black, Hero 6 ile benzer şekilde 4K çözünürlükte 60 fps video kaydı yapabiliyor. HyperSmooth teknolojisi ile güçlendirilen aksiyon kamerasının,  bu sayede gimbal kullanılmış gibi bir görüntü sunduğu belirtiliyor.

Cihazın çektiği 4K videoların bitrate oranı 78 Mbps olarak açıklanırken, çözünürlük düştükçe kare saniye oranı artıyor. Bu kapsamda 2.7K çözünürlükte 120 fps, Full HD çözünürlükte ise 240 fps video kaydı yapılabiliyor.

12 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilen ve RAW çekim imkanı sunan Hero7 Black, aynı zamanda SuperPhoto Auto HDR özelliği ile birlikte geliyor. Harici mikrofon girişinin yer aldığı Hero 7 Black canlı yayın yapabiliyor. Maalesef, harici mikrofon bu cihaza doğrudan bağlanılamıyor. Mikrofon takmak isteyenlerin GoPro'dan bir adaptör satın alması gerekiyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.12.05 16:57 - Son Güncellenme: 2018.12.05 16:58 - HABER MERKEZİ
A