Göktaşı'nın çekimleri tamamlandı

Göktaşı'nın çekimleri tamamlandı

Yapımcılığını Sinehane'nin üstlendiği, Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuna Orhan, Ceyhun Fersoy, Sinan Çalışkanoğlu, Mehmet Esen, Nilay Toprak ve Yılmaz Gruda'nın rol aldığı yeni sezonun ilk büyük komedi filmi "Göktaşı'nın çekimleri tamamlandı.

2018.08.09 14:55 - Son Güncellenme: 2018.08.09 14:55 - Medya
A
Göktaşı'nın çekimleri tamamlandı

Senaryo ve yönetmenliğini Caner Erzincan'ın üstlendiği, çekimleri Kırklareli'ne bağlı Armağan köyünde dört haftada tamamlanan filmin oyuncuları son çekim gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Film, Trakya'nın bir köyüne göktaşının düşmesiyle köy halkının bir anda değişen hayatını anlatıyor.

 Şafak Sezer "Filmin galasını köy meydanında yapacağız"

Göktaşı'nda köyün muhtarı İsmet karakterine hayat veren usta oyuncu Şafak Sezer filmden ilk ipuçlarını basın mensuplarıyla paylaştı. Göktaşı'nın ailecek izlenebileceğini söyleyen Sezer; "Çekimlerin gerçekleştiği 400 haneli Armağan köyünden 300 kişi filmde figürasyon olarak rol aldı. Köy meydanında filmin galasını yapmayı düşünüyoruz. Köy halkı ilk defa bir filmde oynuyor, ilk defa film galasını görsünler istiyoruz" dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti; "Göktaşı, sezonun ilk büyük komedi filmi, benim de bu sezon oynadığım ilk film oldu.Uzun süredir köyde geçen seyirlik bir filmde oynamamıştım. Kadro inanılmaz, çok değerli oyuncu arkadaşlarımla çalıştım."

Köyün imamını oynayan Mehmet Esen ise çekimler esnasında yaşanan ilginç bir anısını paylaştı. Esen "Yağmur duasına çıktığımız sahnenin çekimleri bittikten sonra yağmur yağmayan köyde gerçekten günlerce süren bir yağmur yağdı" dedi.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.08.09 14:55 - Son Güncellenme: 2018.08.09 14:55 - Ali Yaşar
A