Genç kadının feci ölümü! Servis aracı başının üzerinden geçti

Genç kadının feci ölümü! Servis aracı başının üzerinden geçti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde çalıştığı hastaneye bisikletle gidip gelen 10 yıllık sağlık çalışanı Nihal Kasapoğlu, park edilmekte olan kamyonetin dikkatsizce açılan kapısına çarparak yola savruldu. Arkadan gelen servis midibüsü başının üzerinden geçen Kasapoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti.

2018.09.04 11:08 - Son Güncellenme: 2018.09.04 16:05 - Güncel
A
Genç kadının feci ölümü! Servis aracı başının üzerinden geçti
05:12 Genç kadının feci ölümü! Servis aracı başının üzerinden geçti

İLGİLİ VİDEO

Genç kadının feci ölümü! Servis aracı başının üzerinden geçti

Kaza, sabah 07.30'da Nazilli merkez Yeşil Mahalle Fatih Cami yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Nazilli Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde 10 yıldır kat sekreteri olarak çalışan Nihal Kasapoğlu (32), 5 yaşındaki oğlu Kerem Efe'yi kreşe bıraktıktan sonra evine yakın mesafe olan iş yerine gitmek için bisikletiyle yola çıktı. Atatürk Bulvarı üzerinde ilerleyen Kasapoğlu, Fatih Camisini geçtiği sırada bir şarküteri önünde park etmekte olan Durmuş G. idaresindeki 09 ASD 714 plakalı kamyonetin dikkatsizce açılan kapısına çarparak yola savruldu. Bu sırada arkadan gelen 09 P plakalı servis midibüsü başının üzerinden geçen Kasapoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı haber alarak olay yerine gelen Kasapoğlu'nun Bozdoğan Adliyesi'nde katip olarak çalışan eşi Gürbüz Kasapoğlu sinir krizi geçirdi. Kamyonetin yanında duran bisikleti tekmeleyen acılı koca, "Daha 5 yaşında oğlumuz var. Bu kadar erken mi olacaktı" diyerek gözyaşı döktü. Eşinin cansız bedeninin yanına oturup kalan acılı kocayı, polisler ve çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Kazanın ardından Nihal Kasapoğlu'nun mesai arkadaşları olay yerine koştu. Kazaya tepki gösteren bazı esnaflar, yeterli önlem alınmadığını iddia ederek trafik polisleriyle tartıştı. Kazada hayatını kaybeden Kasapoğlu'nun cenazesi otopsi için görev yaptığı Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.09.04 11:08 - Son Güncellenme: 2018.09.04 16:05 - Ali Yaşar
A