Genç kadının eski halini görenler gözlerine inanamıyor

Genç kadının eski halini görenler gözlerine inanamıyor

24 yaşındaki Molly Smith isimli kadın değişimiyle herkese ilham kaynağı oluyor. 2 yıl içinde geçirdiği değişimle dikkatleri üzerine çeken Molly Smith'in hayatını değiştirdiği nokta ise bir kişiden hoşlanması olmuş.

2018.08.27 15:46 - Son Güncellenme: 2018.08.27 15:48 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Genç kadının eski halini görenler gözlerine inanamıyor

İki yıl öncesine kadar yiyecek bağımlılığı olan Molly Smith adlı kadının, genç bir adamdan hoşlanması ile hayatı tamamen değişti.

24 yaşındaki Molly Smith adlı genç kadın uzun ve yoğun bir çaba ile tam 102 kilodan 63 kiloya indi.

Serüvenini sosyal medyadan anlatıp kendisi gibi fazla kilolarından kurtulmak isteyenlere ilham veren genç kadın bu sayede Instagram fenomeni haline geldi.

Molly Smith, kendi deyimiyle iki yıl öncesine kadar yiyecek bağımlılığı olan tembel biriydi. Hayatın sadece yiyeceklerden ibaret olduğunu düşünen Smith, günün birinde genç bir adamdan hoşlandığında aslında öyle olmadığını fark etti.

Ondan sonra da bu bağımlılıktan kurtulmaya çalıştı. Sağlıklı beslenmeyi öğrendi ve bu sayade yiyecek bağımlılığından kurtuldu.

Sonra da spor yapmaya başladı. Şimdi hem sağlıklı besleniyor hem de sporu sürdürerek yeni görüntüsünü koruyor.

Her ne kadar kiloluyken görüp hoşlandığı genç adamla hiç tanışmamış olsa da yine de şu anda kendini daha güzel ve sağlıklı hissettiğini söylüyor.

İşte görenleri şaşırtan o değişim...

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2018.08.27 15:46 - Son Güncellenme: 2018.08.27 15:48 - HABER MERKEZİ
A