Geleceğin judocuları Bursa'da yetişiyor

Geleceğin judocuları Bursa'da yetişiyor

Bursa Osmangazi Belediyespor'un en önemli projelerinden biri olan Judo Akademi, birbirinden farklı eğitim programları ile yüzlerce sporcu yetiştiriyor.

2018.08.27 15:04 - Son Güncellenme: 2018.08.27 15:04 - Bursa Bölge
A
Geleceğin judocuları Bursa'da yetişiyor

11 farklı branşta, 3 bin 919 lisanslı sporcuyu bünyesinde barındıran Osmangazi Belediyespor, doğruluk, dürüstlük ve saygının felsefesi olan judo branşında uzman eğitmenler ile geleceğin judocularını yetiştiriyor. Alt yapıya verilen önem doğrultusunda hayata geçirilen Judo Akademi, çocukların fizyolojik gelişimi ile birlikte kişilik gelişiminde de son derece etkili rol oynuyor.

3 gurup olmak üzere haftanın 3 günü eğitim alan Judo Akademi öğrencileri, başarı gösterdikleri takdirde yarışlara hazırlanıyor.

Dikkaldırım Spor Salonu'nda temel jimnastik öncelikli eğitim alan judocular, kendilerini savunmayı öğrenmelerinin yanı sıra yaz ve kış aylarını dolu dolu geçirme fırsatı buluyor. 2017 yılından itibaren hayata geçirilen projede öğrenciler, 10.00 - 17.00 saatleri arasında eğitimlerden yararlanıyor.

''Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller'' için spora ve sporcuya yaptıkları yatırımlara her geçen gün yenisini eklediklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ''Osmangazi Belediyesi olarak tesis anlamında yapmış olduğumuz yatırımlarla Türkiye'de birbirinden başarılı sporcular yetiştirip, iyi dereceler elde ediyoruz. Judo Akademiden yararlanan 07 - 13 yaş guruplarındaki çocuklarımız, spor ahlakı ile yetişmekle birlikte alt yapı çalışmalarına katılarak yarışlara hazırlanıyor. Eylül ayında Dikkaldırım Spor Salonu'nda başlayacak kış dönemi kayıtlarına tüm çocuklarımızı davet ediyor, şimdiden başarılar diliyorum'' dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.27 15:04 - Son Güncellenme: 2018.08.27 15:04 - Gülcan Tekin
A