Galatasaray'da golcü heyecanı

Galatasaray'da golcü heyecanı

Gomis'in ayrılığından sonra stoper takviyesini askıya alan sarı-kırmızılılar Watford'un gözden çıkardığı Okaka ile beraber menajeri tarafından önerilen Stoke City'nin Senegalli golcüsü Diouf'u gündemine aldı. Galatasaray'ın bir aksilik olmazsa bugün anlaşma yapılan golcüyü açıklayacağı öğrenildi.

2018.08.29 13:52 - Son Güncellenme: 2018.08.29 13:53 - Spor
A
Galatasaray'da golcü heyecanı

Transfer süresinin bitmesine 3 gün kala Galatasaray'da deyim yerindeyse forvet enflasyonu yaşanıyor. Cim-Bom, stoper transferini kesin olarak askıya alıp ihtiyaç halinde Ryan Donk'u bu bölgede değerlendirme kararı aldı.

Teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda iki forvet alma kararı veren Galatasaray için ağırlıklı pazar İngiltere. Modeste'den sonra Niasse konusunda da Everton sorun çıkarınca Aslan, iki ismi gündemine aldı. 

Bunlardan birincisi Ocak'ta da gündeme gelen Stefano Okaka. Watford'un 29 yaşındaki İtalyan futbolcusu gelmeyi kabul etti. Kiralama bedeli için görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

MEVLÜT DE LİSTEDE

Galatasaray'ın gündemine gelen son isim ise Stoke City'den Mame Briam Diouf. Martin Linnes'in menajerliğini de yapan Solbakken, Senegalli golcüyü önerdi. 

Bu iki futbolcu ile beraber yine Bursaspor'un da ilgilendiği Beşiktaşlı Vagner Love ile Porto'dan Vincent Aboubakar radardaki diğer isimler. Öte yandan Başakşehir'in gözden çıkardığı Mevlüt Erdinç'in de alternatif olarak listede yer aldığı belirtildi. 

Galatasaraylı yetkililer bugün bir golcüyü açıklayabileceklerini söylediler.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.29 13:52 - Son Güncellenme: 2018.08.29 13:53 - Burcu Kahraman
A