'Galaksinin Koruyucuları'ndan şaşırtıcı karar!

'Galaksinin Koruyucuları'ndan şaşırtıcı karar!

Geçmişte attığı cinsel içerikli tweetler nedeniyle yapım şirketi Disney tarafından işine son verilen 'Guardians of the Galaxy' (Galaksinin Koruyucuları) serisinin yönetmeni James Gunn'a filmin oyuncuları sahip çıktı.

2018.08.02 11:37 - Son Güncellenme: 2018.08.02 11:37 - Medya
A
'Galaksinin Koruyucuları'ndan şaşırtıcı karar!

Marvel Sinematik Evreni'nde geçtiğimiz hafta sarsıcı bir olay yaşandı. 'Guardians of the Galaxy' serisinin yönetmeni James Gunn'ın artan Trump karşıtı söylemlerinin ardından eski tweetlerini karıştıran Trump destekçileri, Gunn'ın espri anlayışının çarpık olduğu bazı tweetler buldu. Çocuklarla ilgili cinsel içerikli şakaların da yer aldığı bu tweetler bir anda sosyal medyada büyük yankı uyandırınca Disney, yönetmenle bağlarını kopardığını açıkladı. Bu da sosyal medyayı ikiye böldü. Bir grup Gunn'ın geçmişte yaptığı şakalar yüzünden kovulmasını kabul edilemez bulurken, bir grup da her konunun şaka olmayacağını savunuyordu. Bu süre zarfında sessizliğini koruyan 'Guardians of the Galaxy' ekibi, konuyla ilgili toplu bir mesaj yayınladı.

"BİZ ONA GÜVENİYORUZ"

Altında Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Michael Rooker ve Pom Klementieff'ın imzaları bulunan metinde oyuncular, Gunn'ı tamamen desteklediklerini belirtti. Gunn'ın hayatlarında önemli bir noktada olduğunu belirten oyuncular, gelecekte de tekrar Gunn'la çalışmak için sabırsızlandıklarını belirtti. Linç kültürünün sonlanmasını dilediklerini yazan ekip, yaşanan politik bölünme yüzünden kişilerin kurban edildiğine dikkati çekiyor.

Üçüncü filmin 2019'un ilk aylarında çekimine başlanması bekleniyordu. Disney cephesinden Gunn'la ilgili farklı bir karar çıkmadığı sürece ekip yeni bir yönetmenle yola devam edecek.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.08.02 11:37 - Son Güncellenme: 2018.08.02 11:37 - Ali Yaşar
A