Fortnite Mobile Beta Android sürümü çıktı

Fortnite Mobile Beta Android sürümü çıktı

Popüler oyun Fortnite sonunda Android işletim sistemli mobil cihazlara geliyor. Fortnite Mobile Beta Android sürümü kullanıma sunuldu.

2018.08.10 09:32 - Son Güncellenme: 2018.08.10 09:32 - Teknoloji
A
Fortnite Mobile Beta Android sürümü çıktı

Meraklıların uzun zamandır beklediği Fortnite Mobile Beta Android cihazlar için kullanıma sunuldu. Fortnite Mobile Beta ile oyun keyfi artık mobil cihazlara da geliyor. Geliştiriciliğini Epic Games'in yaptığı ve bir yıl içinde dünya çapında 125 milyondan fazla oyuncuya ulaşarak dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Fortnite bugün itibariyle Androidkullanıcılarına açıldı.

Hâlihazırda PC, Mac, Play Station 4, Xbox One, Nintendo Switch ve iOS platformlarında oynanabilen oyun böylelikle tüm büyük platformları kapsar hale geldi. Fortnite'ın Beta'sı ilk aşamada yalnızca belirli Samsung Galaxy serisi cihazlara sahip oyunculara açık olacak. Samsung Galaxy serisi harici cihazların sahipleriyse bugünden itibaren fortnite.com/androidadresinden Beta için ön kayıt yaptırabilecekler. Ayrıca Samsung Note 9 veya Galaxy Tab S4 satın alan oyuncular benzersiz Galaxy kıyafetine de sahip olacaklar.

Fortnite'ın Android Beta'sı ilk etapta aşağıdaki Samsung cihazlara açık olacak. 13 Ağustos itibariyle de diğer marka Android cihazlar da oyunu oynayabilecekler.

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A7 (2017)

Samsung Galaxy J7 Prime (2017)

Samsung Galaxy J7 Pro (2017)

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy On7 (2016)

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Fortnite'ın Android sürümü Google Play Store'da yer almayacak ve yalnızca oyunun resmi sitesi olan fortnite.com üzerinden indirilecek. Ayrıca Android sürümündeki oyuncular PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac ve iOS sürümlerindeki arkadaşlarıyla birlikte oynayabilecek ve diğer platformlarda kaydettikleri ilerlemeye ve satın aldıkları eşyalara bu sürümde de sahip olacaklar.

Fortnite iOS sürümü de var

Oyunun iOS sürümü ise geçtiğimiz aylarda kullanıma sunulmuştu. Eğer iOs işletim sistemine sahip bir cihazınız varsa buraya tıklayarak Fortnite'ı indirebilir ve ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. 

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.08.10 09:32 - Son Güncellenme: 2018.08.10 09:32 - Gülcan Tekin
A