Fikret Orman'dan Vida açıklaması

Fikret Orman'dan Vida açıklaması

TRT Spor'da konuşan Orman, "Domagoj Vida'yı satmak için almadık. Çocuk da gitmek istemediğini 10 kere söyledi." dedi.

2018.08.23 18:29 - Son Güncellenme: 2018.08.23 18:30 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fikret Orman'dan Vida açıklaması

İşte Orman'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Beşiktaş'ın çok geniş bir kadrosu var. Bu akşam da oynamayan oyuncularımız için fırsat. Güzel oynasınlar, iyi bir şeyler yapsınlar.

Transferde mantık içerisinde hareket etmek zorundayız. 31'ine kadar vaktimiz var ve son güne kadar hareket edeceğiz. Olmuyorsa da yapmayacağız. Ancak biz yapma gayreti içindeyiz.

Transfer konusunda yapabileceğimizin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz ve olmuyorsa yapmayacağız. Şu ana kadar üç oyuncu sattık. Biri bizde değildi, Brugge'e sattık. Yerine bir stoper aldık. Kaleciyle ilgili fikirler var.

Biz, Vida'yı satmak için almadık. İnanılmaz Beşiktaşlı bir çocuk. Gitmek istemediğini söyledi. Takımda devam edecek.

Türkiye'nin gerçekleri var. Döviz kurları yükseliyor. Biz de bundan etkileniyoruz. Bu taraftar baskısı yaratıyor ama mantıklı davranmamız gerekiyor.

Negredo için bize ulaşmış bir şey yok. Ahmet Ağaoğlu bizim dostumuz, Trabzonspor dost kulübümüz. Bu durumdan bir fırsat çıkaracak bir zihniyetimiz olmaz. Biz itibarımız için yaşıyoruz. Trabzonspor, Burak'ı göndermek istiyormuş falan... Biz bu süreçlerin içinde değiliz.

Ahmet Ağaoğlu ile bayramlaştık, sohbet ettik. Kendisiyle bir transfer görüşmemiz olmadı. İnsanlar, Burak'a sahip çıkmamı transfer edeceğim şeklinde yorumladı. Ben duruşu olan tüm Beşiktaşlıları savunurum.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.23 18:29 - Son Güncellenme: 2018.08.23 18:30 - HABER MERKEZİ
A