FETÖ elebaşı Gülen'in malikanesi havadan görüntülendi

FETÖ elebaşı Gülen'in malikanesi havadan görüntülendi

15 Temmuz'un birinci yıldönümünde havadan görüntülenen terör malikanesinde korku ve sessizlik hakim. FETÖ elebaşının yaşadığı arazi yaklaşık 400 dönüm. Helikopterin görüntü aldığı sırada bir FETÖ mensubu elindeki kamera ile helikopteri çekti.

2017.07.16 03:30 - Son Güncellenme: 2017.07.16 08:32 - Dünya
A
FETÖ elebaşı Gülen'in malikanesi havadan görüntülendi

15 Temmuz'un yıldönümünde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in Pensilvanya'daki malikanesini havadan görüntüledi.

Korku ve sessizliğin hakim olduğu malikanenin etrafında toplananlar, ABD polisi tarafından uzaklaştırıldı.

Yaklaşık 400 dönümlük oldukça büyük bir arazi içindeki malikane, etrafındaki binalarla birlikte büyük kompleks yapısıyla dikkati çekiyor. Helikopterle çekilen görüntülerde elebaşı Gülen'in yaşadığı arazinin tüm detayları görülüyor.

Malikanede görev yapan bir FETÖ mensubunun elindeki kamera ile helikopteri çektiği dikkatlerden kaçmadı.

POLİS İZİN VERMEDİ

Öte yandan sabah saatlerinde malikanenin bulunduğu sokağa gelen göstericilere ve basın mensuplarına sınırlı bir alan ayıran ABD polisi, kısa bir süre sonra alanda bulunan herkesi sokağın dışına çıkardı.

Polis FETÖ malikanesinin yöneticisinin kendilerini aradığını ve sokaktaki kişilerin rahatsızlık verdikleri gerekçesiyle uzaklaştırılmasını istediğini belirtti.

SOKAK TAMAMEN KAPATILDI

Bu açıklamayla birlikte sokağın iki başını tamamen kapatan polis, içeriye kimsenin girip çıkmasına izin vermedi. Halka açık bir alan olan sokağın sadece bir sakinin şikayeti üzerine ulaşıma kapatılması tepki çekti.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2017.07.16 03:30 - Son Güncellenme: 2017.07.16 08:32 - Ali Yaşar
A