Ferrari işbirliklerine devam edecek

Ferrari işbirliklerine devam edecek

Sergio Marchionne'nin yerini alan yeni Ferrari başkanı Louis Camilleri, Liberty ile yapılan görüşmelere katkı sağlayabileceğini söyledi.

2018.08.02 17:21 - Son Güncellenme: 2018.08.02 17:22 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ferrari işbirliklerine devam edecek

Ferrari'de Sergio Marchionne'nin hastalığı ve sonrasında hayatını kaybetmesinin ardından göreve  Louis Camilleri getirilmişti. 63 yaşındaki eski Philip Morris başkanı, Ferrari'nin Formula 1'in ticari hak sahibi Liberty ile yapacağı görüşmelerde Marchionne'nin bıraktığı yerden devam edecek.

Marchionne, sporun son kararlarından memnun değildi ve Ferrari'yi spordan çekme tehditlerinde bulunuyor. Camilleri'nin F1'in geleceğiyle ilgili görüşmelere henüz katılmamasına karşın, bu görüşmelere katkı sağlayabileceğinden emin görünüyor. Camilleri, "Liberty Media ile devam eden bazı görüşmeler var. Teknik anlamda ilerleme kaydedildiğini düşünüyorum ancak bütçe sınırı ve yönetimde çok az ilerleme var. Bazı fikirler var ancak bu yeni fikirlerden pek emin değilim çünkü genel amaç pastayı bölmekle ilgili. Temelde bunun nasıl artırılacağını kimse konuşmuyor. Bu konuda katkı sağlayabileceğime olan inancım tam" dedi.

Ferrari ve Philipp Morris arasındaki ortaklık hakkında da konuşan Camilleri, "2020 sonuna kadar anlaşmamız var. Bu 45 yıllık bir ilişki ve her iki tarafta da katkı sağladı. Bunun böyle devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.02 17:21 - Son Güncellenme: 2018.08.02 17:22 - HABER MERKEZİ
A