Ferhat Göçer'den flaş karar!

Ferhat Göçer'den flaş karar!

Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği Grubu'nun (MSG) Yönetim Kurulu başkan yardımcılığı ve üyeliğinin eski Başkan Garo Mafyan tarafından toplantılara katılmadığı iddiasıyla sona erdirildiğini iddia eden Ferhat Göçer, seçimi Candan Erçetin ve ekibinin kazanması üzerine tüm genel kurul toplantılarına tedbiren katılabilmek ve üyeliğe dönmek için açtığı davadan vazgeçti

2018.06.14 11:29 - Son Güncellenme: 2018.06.14 11:31 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ferhat Göçer'den flaş karar!

13 yıldır MSG'de başkanlık yapan Garo Mafyan, bir süre önce MSG'ye de kayyum atanması için mahkemeye başvurmuştu.

Genel Kurulda yapılanı seçimi kaybeden Garo Mafyan seçimin iptali için de dava açmıştı. Garo Mafyan ve ekibi tarafından üyelikten çıkarıldığını iddia eden Ferhat Göçer de üyeliğe dönmek ve tedbiren 2018 yılında yapılan son genel kurul toplantısına katılmak için mahkemeden tedbir istedi.

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne açılan dava dilekçesindeki iddiaya göre Ferhat Göçer MSG'nin eski Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıydı. 19 Mart 2016'da yönetime seçilmişti.

Ancak Göçer'in üyeliği eski Başkan Garo Mafyan'ın 16 Aralık 2017 tarihinde whatsApp'tan gönderdiği "Değerli üyemiz Ferhat Göçer, idarece yapılan incelemede mazeretsiz olarak yönetim kuruluna arka arkaya üç toplantıya katılmamaktan dolayı üyeliğiniz sonlandırılmıştır" mesajıyla sona erdi.

Devamsızlık yaptığı gerekçesiyle üyelikten çıkarıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını dava dilekçesinde anlatan Ferhat Göçer'in avukatı, "Davacı 27 Şubat, 7 Mart ve 14 Mart 2017 tarihli toplantılara sağlık sorunları ve iş mazereti nedeniyle katılamamış ve bunu MSG Genel Sekreterliği'ne bildirmiştir. Sağlık raporu da MSG'ye sunulmuştur. Mazeretsiz olarak toplantılara katılmadığı iddiası doğru değildir" dedi.

MSG'nin iki ay önce yapılan son genel kurulunu toplantısında Garo Mafyan başkanlık koltuğunu Candan Erçetin'e bıraktı. Ferhat Göçer de 29 Nisan 2018 tarihinde mahkemeye bir dilekçe vererek açtığı davadan feragat ettiğini bildirdi. Mahkeme de feragat nedeniyle davanın reddine karar verdi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.06.14 11:29 - Son Güncellenme: 2018.06.14 11:31 - HABER MERKEZİ
A