Ferhat Göçer'den 17. Harbiye çıkarması

Ferhat Göçer'den 17. Harbiye çıkarması

Atlantis Yapım Organizasyonuyla gerçekleşen İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri'nin kapanışını Ferhat Göçer'le yaptı. Göçer, kendisini izlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz bir gece daha yaşattı.

2018.08.16 13:36 - Son Güncellenme: 2018.08.16 13:37 - Magazin
A
Ferhat Göçer'den 17. Harbiye çıkarması

Harbiye'deki 17. konserine çıkan Ferhat Göçer, 'Dile kolay 17 yıldır bu sahnedeyim. Ne güzel anılarımız oldu burada. nice güzel yıllarda, sizlerle mutlu anlar paylaşmak dileğimle' şeklinde konuştu. Ferhat Göçer'i izleyenler arasında Türk Sineması'nın efsane aktörü Ediz Hun ve eşi Berna Hun'un yanı sıra Aydan Şener, Hıncal Uluç, Fikret Ercan, Ömür Gedik, Behzat Gerçeker gibi ünlü isimlerde vardı.

EDİZ HUN'DAN GÖÇER'E ÖVGÜ YAĞMURU 

Konser boyunca izleyicileriyle sık sık sohbet eden Göçer, ''Samanyolu'' şarkısıyla Ediz Hun'a sürpriz yaptı. Alkışlar arasında seyircileri selamlayan Hun, 'Seninle gurur duydum. Buraya gelmeden Alexandro Safina ve Juan Diego Florez'i dinledik. Ama görüyorum ki senin onlardan aşağı kalır yanın yok. Olağanüstüsün. Sen Türkiye'nin Safina'sısın, Florez'isin'  dedi.

Müziğin her tarzını sahnesine taşıyan Ferhat Göçer, hit şarkılarının yanı sıra yeni single parçası Reva'yı da ilk kez Harbiye'de seslendirdi. Göçer, 'Söylemeye geç kaldığımız şarkılar da var' diyerek 'Yalnızım Ben' şarkısıyla herkese duygu dolu anlar yaşattı.

DOKTORLARDAN DESTEK

Son zamanlarda artan doktora şiddet konusunu #DoktorHarbiyede sloganıyla konserinde işleyen Ferhat Göçer'i, kendisini izlemeye gelen 400 doktor arkadaşı da yalnız bırakmadı.  

Göçer'in tüm doktorların adına sahneye davet ettiği sanatçının üniversiteden arkadaşı ve Varis Cerahi alanında Uzman Doktor Aybanu Gökçen konuşma yaptı. Gökçen, meslekte yaşadığı sorunları 'Hastalıkla sağlık, yaşamla ölüm arasındaki ince çizgide yoldaşız. Biz hastalarımızı seviyoruz siz de doktorlarınızı sevin. Sevgi her şeyin ilacıdır' sözleriyle anlattı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.16 13:36 - Son Güncellenme: 2018.08.16 13:37 - Kübra Coşar-pasif
A