Fenomen dizinin öncesini anlatan Newark filminin vizyon tarihi açıklandı

Fenomen dizinin öncesini anlatan Newark filminin vizyon tarihi açıklandı

Amerika'nın en popüler suç dizileri arasında yer alan Sopranos'un öncesini anlatan Newark adlı filmin 25 Eylül 2020'de gösterime gireceği açıklandı.

2019.03.15 17:33 - Son Güncellenme: 2019.03.15 17:33 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Fenomen dizinin öncesini anlatan Newark filminin vizyon tarihi açıklandı

Sopranos dizisi, ABD'de yaklaşık 20 yıl önce televizyonlarda gösterilmeye başlamıştı. O dönemde karanlık tarzı ve hikaye örgüsünün muhteşemliğiyle dikkat çeken dizi, HBO'nun efsaneleri arasında yer aldı.

Dizinin hala büyük bir seyirci kitlesi bulunuyor. Bu durumu değerlendirmek isteyen yapımcılar da, dizinin başlamasından önce gerçekleşen olayları konu alan bir film yapmaya karar verdi.

Dizinin dokuz bölümünü yöneten ve bugün de Game of Thrones gibi dizilerde yönetmenlik yapan Alan Taylor'un çekeceği filmin adı Newark olacak. Daha önce filmin isminin The Many Saints of Newark olması planlanıyordu. Film, 1967 yılının New York'unda geçecek.

Filmin senaryosunu, serinin yaratıcısı David Chase kaleme aldı. Dizinin yıldızlarından James Gandolfini'nin oğlu Michael Gandolfini filmde genç Tony Soprano'ya hayat verecek. Seriden başka karakterlerin de filmde rol alması bekleniyor.

Alessandro Nivola da filmde oynadığı rol hakkında açıklamalarda bulundu. Filmin önemli karakterlerinden Dickie Moltisanti'ye hayat verdiğini söyleyen oyuncu, bu karakterin Christopher Moltisanti'nin babası olduğunu açıkladı. Christopher dizide Tony Soprano ile yakın ilişkileri olan bir karakterdi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2019.03.15 17:33 - Son Güncellenme: 2019.03.15 17:33 - HABER MERKEZİ
A