'Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü' tanıtıldı

'Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü' tanıtıldı

Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü'nün tanıtımı, Fenerbahçe yöneticileri ve sporcularının katılımıyla Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Maraton Fenerium mağazasının alt katında gerçekleştirildi.

2017.12.07 13:29 - Son Güncellenme: 2017.12.07 13:29 - Spor
A
'Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü' tanıtıldı

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Maraton Fenerium mağazasının alt katında bulunan Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü'nde gerçekleştirilen basın lansmanına; Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, sporculardan; Josef de Souza, Luis Neto, Melih Mahmutoğlu, Ali Muhammed, Ana Dabovic ve Kelsey Plum katıldı. Organizasyonda Asbaşkanlardan Önder Fırat, Genel Koordinatör Tamer Yelkovan, Profesyonel Futbol Takım İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, Kadın Basketbol Takımı İdari Menajeri Didem Akın ile şarkıcı Kıraç da hazır bulundu.

"BURASI ÇOCUKLARIN BİR EĞLENCE ALANI OLMAKTAN ÖTE BİR YER"

Tanıtım videosunun ardından söz alan Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, "Oldukça heyecanlıyız. Çünkü uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir proje hayata geçti. Tüm kulübe, destek olan ve bizim vizyonumuzu kendi vizyonlarıyla bir tutan tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz şey bir spor kulübünden beklenenin ötesinde bir vizyon. Bir kez daha çocukların bir toplum için ne kadar değerli olduğunu gösterdi. Onlar bizim yarınlarımız, geleceğimiz. Burası çocukların bir eğlence alanı olmaktan öte, onlara ileriki hayatlarında bir farkındalık yapıp, artı değer üretebilecekleri bir vizyonla inşa edildi" diye konuştu.

Öte yandan tanıtıma aileleriyle katılan Josef de Souza ve Luis Neto, burada çocuklarıyla çeşitli oyunlar oynadı. Gerçekleştirilen organizasyon tiyatro gösteriminin ardından sona erdi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.12.07 13:29 - Son Güncellenme: 2017.12.07 13:29 - Gülcan Tekin
A