Feci kaza! Arıza yapan otomobili iterken can verdi

Feci kaza! Arıza yapan otomobili iterken can verdi

Bartın'da meydana gelen kazada arızalanan otomobili iten şahıs arkadan çarpan başka bir aracın altında kalarak feci şekilde can verdi.

2019.01.23 07:10 - Son Güncellenme: 2019.01.23 07:16 - Güncel
A
Feci kaza! Arıza yapan otomobili iterken can verdi
04:21 Feci kaza! Arıza yapan otomobili iterken can verdi

İLGİLİ VİDEO

Feci kaza! Arıza yapan otomobili iterken can verdi

Feci bir ölümle sonuçlanan kaza şöyle gerçekleşti; Mustafa Akkabak (42) ve Tanju Kalaycı (31), çalıştıkları otelden mesaileri bitince otomobilleri ile oturdukları Çeştepe köyüne gitmek üzere yola çıktı. 

OTOMOBİL ARIZALANINCA İTMEYE BAŞLADI

İki arkadaş Zonguldak yolu üzerindeki Polisevi mevkiine geldikleri sırada otomobil arızalanınca Tanju Kalaycı aracı itmeye başladı. Bu sırada Recep Bayrak (31) yönetimindeki otomobil, arıza yapan aracı itmeye çalışan Tanju Kalaycı'ya ve otomobile çarptı. İki otomobil arasında kalan Kalaycı olay yerinde feci şekilde can verirken, arkadaşı Mustafa Akkabak ile diğer aracın sürücüsü Recep Bayrak ile araçtaki Yusuf Kaynak (50) yaralandı. 

Diğer sürücülerin haber vermesinin ardında olay yerine çok sayıda sağlık görevlisi, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar AFAD ve belediye ekipleri tarafından çıkartıldı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Mustafa Akkabak ve Yusuf Kaynak'ın da hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 

Otomobilin hurda haline geldiği kazada LPG tankının sızdırması nedeniyle olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Zonguldak - Bartın yolunun da uzun süre trafiğe kapandığı olayda araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

3 AY ÖNCE EVLENMİŞ 

Diğer yandan kazada ölen Tanju Kalaycı'nın 3 ay önce Gülşen Kalaycı ile hayatını birleştirdiği ve nikah şahitliklerini de AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı'nın yaptığı öğrenildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.01.23 07:10 - Son Güncellenme: 2019.01.23 07:16 - Kübra Coşar-pasif
A