Fatih Terim: Korkaksanız yapmayın!

Fatih Terim: Korkaksanız yapmayın!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 1-1 sona eren Fenerbahçe derbisi sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

2019.04.14 22:06 - Son Güncellenme: 2019.04.14 22:06 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fatih Terim: Korkaksanız yapmayın!

Fenerbahçe'nin daha eksik kalması gerektiğini ifade eden Terim, "Kazanmamız gereken bir maçtı. İlk yarı 11'e 11 neredeyse pozisyon vermedik, 2. yarı 10 kişiyken, oyunun hakimiyken, daha çok pozisyon üretmeliydik ama buna rağmen, Fenerbahçe daha da eksik kalabilirdi ama olmadı. Çok rahat kazanacağımız maçı berabere bitirdik, çok üzgünüm" dedi.

Hakem Ali Palabıyık ve VAR hakemi Bülent Yıldırım'ı eleştiren Fatih Terim sözlerini şöyle sürdürdü;

Kardeşim o faulü vereceksin, VAR'a gideceksin, VAR'daki Bülent Yıldırım, sen de çağıracaksın. Bir önceki pozisyonda kart diye uyaracaksın. Korkuyorsan bu işi niye yapıyorsun kardeşim? Korkaksanız yapmayın.

Yok gelenek bozulmamış, yok yine yenememişiz... Ben bunları önemsemiyorum. Bizim burada güzel, unutulmaz hatıralarımız var. Ben onları hatırlıyorum.

Hakemlerle ilgili görüşümüz olduğu zaman ceza yiyoruz. Bu da korkakların işi değil. Bize göre golden önce faul var. Herkese göre öyle herhalde. Biz bu sene çok alıştık. Rakiplerle ilgili söylemiyorum.

Mehmet Topal'ın pozisyonu ne? VAR'a gider mi ya? Zaten 1 tane oyuncu atmış. Diğerini atmayı arıyor. Ali Palabıyık beni, Hasan'ı ve Ümit'i attırırken hiç tereddüt etmedi. Ben yıllarca bahanelere sığınmayacaksın, hakemi de yeneceksin diye savunan bir adamım. Ama kardeşim... 5-6 maç kalmış artık. Çok bariz bir şey. Bizim için hem puan hem psikolojik açıdan çok önemli 2 puan kaybettik.

"Hakemler bize cesurlar zaten. Ben de ceza yerken 3-7-10 öyle gidiyoruz. Ama Allah nasip ederse, herkes şikayet ettiğine göre, tüm futbol ailesi oturup hakemlere mi federasyona mı güvensizlik var iyi seçmek lazım."

Maalesef Belhanda'yı çıkarmak zorunda kaldım. Kendisi de onu istedi. Çünkü büyük ihtimalle atılabilirdi. Bunu yaşadık biz daha önce. Fakat sonradan oyuna koyduğum arkadaşlardan katkı alamadık.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.04.14 22:06 - Son Güncellenme: 2019.04.14 22:06 - HABER MERKEZİ
A