Facebook Watch Party özelliğini duyurdu

Facebook Watch Party özelliğini duyurdu

Facebook Watch Party özelliği ile yepyeni bir deneyimi kullanıma sundu. İşte insanların hep birlikte, gerçek zamanlı olarak video izlemelerine olanak sağlayan Watch Party!

2018.07.26 10:02 - Son Güncellenme: 2018.07.26 10:03 - Teknoloji
A
Facebook Watch Party özelliğini duyurdu

Günümüzün en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Facebook, her geçen gün yepyeni bir özellik ile karşımıza çıkıyor. Bugün ise bir süredir test edilen Watch Party özelliğinin tüm dünyada kullanılabilir olduğu duyuruldu.

Facebook bu yeni özelliği sayesinde insanların hep birlikte gerçek zamanlı olarak video izlemelerine olanak sağlayacak. Bu özellik sayesinde katılımcılar, canlı ya da önceden kaydedilmiş bir videoyu izleyebilecek.

Aynı zamanda bir Watch Party başlatıldığında yeni bağlantılar kurabilecek ve sohbet başlatabilecek.

Birbirine fiziksel olarak insanlar arasında bir köprü görevi göreceği belirtilen bu özellik ile arkadaşlarınızla yada ailenizle aranızda mesafe olsa bile keyifli bir vakit geçirebileceksiniz.

Ayrıca Facebook yaptığı testlerin ardından, bugün yapılan duyuruda aldığı geri bildirimler sonrasında Watch Party'e iki yeni özellik daha eklediğini de duyurdu. Bu özellikler:

Watch Party'i başlatan kişinin devam eden bir Watch Party'e videolar ekleyerek partiyi devam ettirecek başka kişiler atamasını sağlayan Co-hosting özelliği ve

Watch Party'e katılan kişilere Watch Party'i başlatan kişiye eklemesi için videolar önerme imkanı sunan Crowdsourcing özelliği olarak açıklandı.

Facebook ayrıca yeni özelliğinin duyurulmasını kutlamak amacıyla 27 - 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından Facebook gruplarının topluluklarıyla bağlantı kuracakları Watch Party Haftasonu'nu düzenleyecek.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.07.26 10:02 - Son Güncellenme: 2018.07.26 10:03 - Kübra Coşar-pasif
A