Facebook Messenger yenilendi!

Facebook Messenger yenilendi!

F8 konferansında duyurusu gerçekleştirilen yeniliklerden birisi de, Facebook Messenger'ın yenilenmesi olmuştu. Her geçen gün karmaşık hale gelen tasarımın yenilenmesi birçok kullanıcıyı sevindirdi.

2018.09.28 09:00 - Son Güncellenme: 2018.09.28 09:01 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Facebook Messenger yenilendi!

Bu kapsamda birçok kullanıcı Messenger Lite'ı tercih ederken, Facebook'un daha basit ve hızlı bir mesajlaşma deneyimi sunmak istediğini belirten Zuckerberg, bu nedenle Messenger uygulamasını tamamen yeniden tasarladıklarını açıklamıştı.

Yeni Messenger uygulaması yaklaşık 5 ay sonra kullanıma sunuldu. Messenger'ın bu yeni tasarımına herhangi bir güncelleme veya APK yükleyerek ulaşmak mümkün değil. Değişiklikler Facebook tarafından sunucu tarafında aktif ediliyor. 

Bu nedenle yeni tasarımın yaklaşık 1 hafta - 10 gün gibi bir süre içerisinde tüm dünyada kullanıma sunulması bekleniyor. Temiz ve hızlı sloganı ile tanıtılan yeni tasarımda, uygulamanın alt kısmında üç farklı sekme bulunuyor.

İlk sekme yapılan son sohbetleri listelerken, diğer kısımlarda ise arkadaş listesi ve profil bölümü yer alıyor. Kamera ve görüntülü sohbet başlatılmasını sağlayan kısayollar ise uygulamanın sağ üst kısmına yerleştirilmiş durumda.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.09.28 09:00 - Son Güncellenme: 2018.09.28 09:01 - HABER MERKEZİ
A