Fabri Beşiktaş'tan ayrılıp Fulham'a gittiğine pişman oldu

Fabri Beşiktaş'tan ayrılıp Fulham'a gittiğine pişman oldu

Yoğun ısrarları üzerine sezon başında Fulham'a satılan kaleci Fabri, sadece 2 maçta görev alıp takımı da küme düşmeye yüz tutunca ayrıldığına pişman oldu. Kankası Sambade'ye göre İspanyol eldiven Kartal'a dönebilir.

2019.03.15 09:53 - Son Güncellenme: 2019.03.15 09:53 - Spor
A
Fabri Beşiktaş'tan ayrılıp Fulham'a gittiğine pişman oldu

BEŞİKTAŞ'TAN sezon başında 6 milyon euro bonservis bedeliyle Premier Lig ekibi Fulham'a transfer olan kaleci Fabri'nin geri dönme ihtimali belirdi. İspanyol eldivenin transferinde büyük rol oynayan dönemin Fulham kaleci antrenörü Jose Sambade, Fabri'nin Beşiktaş'ı çok sevdiğini ve yeniden Siyah-Beyazlı takıma dönebileceğini ifade etti. Tolga Zengin'in bireysel çalışmaları için İstanbul'da bulunan Sambade, "Fulham'da sözleşmesi devam ediyor ama Beşiktaş'a dönebilir" dedi.

KARİUS'U BEĞENMİYORUM

BİLİC döneminde Siyah-Beyazlılar'ın teknik ekibine katılan ve ilk iş Fabri'yi transfer ettiren Sambade, A Spor'a yaptığı açıklamada, Karius'un gösterdiği performansı pek beğenmiyorum. Güvenini kaybetmiş durumda. Utku'yu izledim. Yetenekli ve genç bir kaleci... Oynatılması gerekiyor" ifadelerini kullandı. Öte yandan, Fabri'nin İspanya güzeli eşi Adriana Reveron'un Instagram hesabından sık sık İstanbul'daki anılarına ait fotoğra ar paylaşması dikkat çekti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.03.15 09:53 - Son Güncellenme: 2019.03.15 09:53 - Ali Yaşar
A