Essien Azerbaycan yolcusu

Essien Azerbaycan yolcusu

Azerbaycan'ın Sabail Kulübü, yıldız futbolcu Michael Essien ile transfer görüşmelerine başladığını duyurdu.

2019.03.14 16:42 - Son Güncellenme: 2019.03.14 16:46 - Spor
A
Essien Azerbaycan yolcusu

Gana futbolunun gelmiş geçmiş en önemli yıldızlarından bir tanesi olarak gösterilen Michael Essien, futbol hayatına sürpriz bir durakta devam etmeye hazırlanıyor. Son olarak Endonezya'nın Persib Bandung kulübünde forma giymesinin ardından kulüpsüz durumda bulunan 36 yaşındaki futbolcu Azerbaycan'ın yolunu tutuyor. 

Kulüp resmen duyurdu 

Milli takımı bırakmasına karşın, kulüp düzeyinde futbol oynamayı halen sürdüren ve futbolu bırakmadığını açıklayan Michael Essien, Azerbaycan'ın Sabail Kulübü'nde forma giyecek. Sabail Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Kulübümüz dünyaca ünlü futbolcu Essien ile görüşmelere başlamıştır" denildi. 

Son detaylar görüşülüyor 

Azeri ekibinin formasıyla poz da veren Ganalı futbolcu ile yapılan görüşmelerde son detayların çözülmesinin ardından Essien'in önümüzdeki günlerde yeniden geleceği belirtilen Bakü'de imzayı atması bekleniyor. Azerbaycan'da transfer sezonu kapanmış olmasına karşın, kulüpsüz olan ve serbest statüde bulunan futbolcu bu sayede imza atabilecek. 

Dev ekiplerin formasını giydi 

Gana Milli Takımı'nın formasını 58 kez giyen ve 9 gol atan Michael Essien; Chelsea, Real Madrid, Milan ve Lyon gibi kulüplerde top koşturmuştu.  

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.03.14 16:42 - Son Güncellenme: 2019.03.14 16:46 - Kübra Coşar-pasif
A