Eskişehir'de eski sevgili dehşeti!

Eskişehir'de eski sevgili dehşeti!

Ekmek almaya çıkan kadın kapsının önünde eski sevgilisinin saldırısına uğradı. Ayrıldığı sevgilisinin yüzüne yakıcı madde attı. Saldırıya uğrayan Marina Lakvekheliani: "Ayrılıyorduk, zorla geliyordu tehdit ediyordu, takip ediyordu" "Sokakta, her gittiğim yerde karşıma çıkıyor 7-24 resmen peşimde" "Yüzüme 2-3 kez döktü maddeyi ve hemen kaçtı"

2017.11.20 10:50 - Son Güncellenme: 2017.11.20 11:16 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Eskişehir'de eski sevgili dehşeti!

Eskişehir'de yaşayan Gürcistan uyruklu Türk vatandaşı Marina Lakvekheliani, eski sevgilisi tarafından saldırıya uğradı. Ekmek almak üzere evden çıkan Marina Lakvekheliani, eve dönüş yolunda iken apartmanının kapısında geldiği sırada eski sevgilisi tarafından yüzüne yakıcı madde atıldı. Lakvekheliani'nin kaldırıldığı hastanede tedavisi sürüyor.

İddialara göre; Gürcistan uyruklu Türk vatandaşı Marina Lakvekheliani (45), yaklaşık 1 yıldır beraber olduğu sevgilisi İ. C. ile tartışıp ayrıldı. Yaşanan ayrılık sonrası çeşitli şekilde takip ve tehdit ettiği öne sürülen İ. C., eski sevgilisi Marina Lakvekheliani'nın peşini bırakmadı. Emniyete konuyla alakalı şikayette bulunan mağdur kadın, olumlu sonuç alamayınca, tekrar şansını denese de kendisi için yine olumlu sonuç çıkmadı.

Marina Lakvekheliani, önceki gün öğle saatlerinde evinden ekmek almak üzere dışarı çıktı. Ekmek aldıktan sonra evine dönmek üzere yola koyulan Lakvekheliani, her şeyden habersiz adımlarını atmaya devam etti.

Bu sırada iddiaya göre, kulağında kulaklık olduğu için ses duyamayan kadın ilerlerken, eski sevgilisi İ. C. ise, arkasından ona doğru yaklaştı. Apartman dairesinin kapısının önüne kadar gelen Marina Lakvekheliani, ani bir hareketle sol tarafından arkasına doğru döndüğü sırada, eski sevgilisi İ. C. elindeki yakıcı maddeyi yüzüne fışkırttı.

Bu olayı 2-3 kez tekrar eden şahıs, ardından olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Saldırıya uğrayan Marina Lakvekheliani, İ. C.'nin peşinden koşmaya çalışsa da yetişemedi ve yere yığıldı. Son kuvvetiyle apartmandan çıkan saldırıya uğrayan kadın, evinin karşısında bulunan kafeye girip, çalışanların yardımıyla yüzünü bol su ile yıkadıktan sonra hemen hastaneye götürüldü. Yüzünün sol kısmı başta olmak üzere, kulak, el, sırt ve bacak bölgeleri yanan mağdur kadının yüzü bölgesi tamamen sarıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.11.20 10:50 - Son Güncellenme: 2017.11.20 11:16 - HABER MERKEZİ
A