Erzurum 3 puanı almak istiyor

Erzurum 3 puanı almak istiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Muhteşem bir taraftarımız var, taraftarımızın da desteğiyle ilk 3 puanımızı alıp milli maçlar arasına girmek istiyoruz." dedi.

2018.08.29 12:46 - Son Güncellenme: 2018.08.29 12:47 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Erzurum 3 puanı almak istiyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor'a 3-2, ikinci haftasında da sahasında Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan ve ligin ilk iki haftasını puansız geçiren mavi-beyazlı ekip, deplasmanda Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalarak ilk puanını almıştı.

Lig'in ilk 3 haftasında galibiyet alamayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, seyircisi önünde Medipol Başakşehir'i yenerek ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, Çaykur Rizespor maçının hemen ardından Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Çalışmaların güzel gittiğini ifade eden Altıparmak, şöyle konuştu: "Bizim hiç bir rakipten çekincemiz yok. Medipol Başakşehir ile kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Çok iyi yönleri var ama zaafları da var. İyi yönlerini durdurmaya zaaflarından da yararlanmaya çalışacağız. Muhteşem bir taraftarımız var, taraftarımızın da desteğiyle ilk 3 puanımızı alıp milli takım arasına girmek istiyoruz."
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.29 12:46 - Son Güncellenme: 2018.08.29 12:47 - HABER MERKEZİ
A