Erkenci Kuş'ta Sanem - Polen savaşı başladı!

Erkenci Kuş'ta Sanem - Polen savaşı başladı!

Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'de Salı günü son bölümü ile ekrana gelen Erkenci Kuş dizisi 11. bölüm fragmanında Sanem, Polen'e karşı savaş başlatıyor. Başrollerinde Demet Özdemir ile Can Yaman'ın paylaştığı Erkenci Kuş yeni bölümde Sanem, Polen'in kendi hakkında söylediklerinden sonra ona karşı cephe alıyor. İşte Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme bağlantısı...

2018.09.06 09:05 - Son Güncellenme: 2018.09.06 09:05 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Erkenci Kuş'ta Sanem - Polen savaşı başladı!

Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı Star TV tarafından yayınlandı. Star TV'de salı akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Demet Özdemir ile Can Yaman'ın oynadığı Erkenci Kuş dizisi yaz aylarına damga vuran yapımlardan oldu.

Son bölümde Can, Sanem'i Levent'ten kıskanırken yeni bölümde ise kıskançlık sırası Sanem'de.

Erkenci Kuş yeni bölümde Polen'in kendisini Can'a küçümseyen sözlerle anlatması sonrasında cephe alıyor ve savaşı başlatıyor. Çubuk Polen ile Bakkal Sanem'i savaşı Erkenci Kuş yeni bölümde nasıl sonuçlanacak? Savaştan kim galip çıkacak?

ERKENCİ KUŞ 11. YENİ BÖLÜM ÖN İZLEME

Erkenci Kuş'un Salı akşamı yayınlanan 10. bölümünde Can, Sanem'i Levent'ten kıskanıyor. Sanem'in Levent için 'O tam bir albatros' demesi ise Can'ı çılgına döndürdü.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polen, Can'ı özel alanında, herkesten gizlediği kulübesinde, Sanem'in fotoğraflarıyla çevrili vaziyette bulunca aklı da kalbi de iyice karışıyor.

Sanem'in bütün geceyi Levent'le geçirdiğini düşünen Can, ertesi gün ekibiyle, onun organik içecek ürünü için reklam filmi hazırlamak zorunda. Üstüne üstlük Aylin'le birlikte çalışacak!

Acil set hazırlıkları tam gaz sürerken, boğazından geçecek her lokma konusunda hassas, organikçi müşteriye hizmet verebilecek set yemekçisi aranıyor. Leyla'nın ısrarını kıramayan Osman, bakalım bu görevin altından da alnının akıyla çıkabilecek mi? Nihat, Muzo ve Ayhan da tabii ki hep destek, tam destek. Mevkıbe de, iş kadını olarak markette otururken, kocasını reklam camiasına kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya!

Sanem, ajansa gittiğinde Dilek Ağacı'na yüreğinden geçenleri yazıp, bağlıyor. Can'ın onu takip ettiğini sonradan görüyor. Can tabii ki o dileğin peşini bırakmayacak...

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.09.06 09:05 - Son Güncellenme: 2018.09.06 09:05 - HABER MERKEZİ
A