Enes Ünal'ın Valencia ile her konuda anlaştığı iddia edildi

Enes Ünal'ın Valencia ile her konuda anlaştığı iddia edildi

Hollanda Ligi takımlarından Twente forması ile başarılı bir sezon geçiren eski Bursasporlu Enes Ünal'ın, yeni sezonda İspanya'nın Valencia takımının formasını giyeceği iddia edildi.

2017.05.26 17:37 - Son Güncellenme: 2017.05.26 23:17 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Enes Ünal'ın Valencia ile her konuda anlaştığı iddia edildi
00:58 Enes'ten hat-trick

İLGİLİ VİDEO

Enes'ten hat-trick

Tıpkı Twente'de olduğu gibi Valencia'da da kiralık olarak forma giyecek olan Enes'in satın alma opsiyonu ise 40 milyon Euro olacak. Bursaspor'dan Manchester City'e transfer olan milli futbolcu, bu sene forma giydiği Twente'de 33 maçta 19 gol attı. Enes Ünal, Twente'de ayrıca yılın futbolcusu ödülünü almıştı.

VALENCİALI YÖNETİCİLER MANCHESTER'DA

Valencia Kulübü CEO'su Mateu Alemany ve Futbol Direktörü Jose Manuel Alesanco'nun gün içinde Manchester'a uçtuğu yazıldı. Valencialı yöneticilerin Manchester şehrine niye uçtuklarını araştıran İspanyol basını Enes Ünal haberinin ardından sebebini öğrendiler. Valencialı yöneticilerin milli futbolcunun transferi ve Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Mangala için Manchester'a gidildiğini belirtildi. İspanya basını şimdi gelişmeleri takip ediyor. 

"KİMSEDEN TEKLİF ALMADIK"

Önümüzdeki sezon Enes'in Valencia forması giyeceği iddiaları üzerine menajeri Batur Altıparmak'tan açıklama geldi. Sporx'in haberine göre Altıparmak, Enes Ünal için herhangi bir kulüp ile görüşmediklerini kaydederken; "Kimseden bir teklif almadık ve hiçbir kulüple de görüşmemiz olmadı" ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.05.26 17:37 - Son Güncellenme: 2017.05.26 23:17 - HABER MERKEZİ
A