En çok madalyayı o kaptı

En çok madalyayı o kaptı

Gençler Dünya Şampiyonu milli yüzücü Muhammed Emin Bay, başarısının tesadüf olmadığını kanıtlamak için çalıştığını belirterek, kazandığı madalyaların gururunu yaşadığını ifade etti.

2018.08.07 14:42 - Son Güncellenme: 2018.08.07 14:43 - Spor - HABER MERKEZİ
A
En çok madalyayı o kaptı

20. Avrupa Gençler Paletli Yüzme Şampiyonası'nda 4 altın madalya kazanan Muhammed Emin Bay, Alleben Yüzme Havuzu'nda düzenlenen basın toplantısında, 7 yıl önce heyecanla başladığı yüzmede şampiyonluklar elde etmenin gururunu yaşadığını söyledi.

Bir işin mutlu yapıldığı sürece başarının geldiğini ifade eden Muhammed Emin, ".Ben çok mutlu oldum, hırslandım, çalıştım. Dünya, Avrupa şampiyonlukları mutlu olduğum ve isteyerek yaptığım için geldi. Üç yıldır üst üste madalya almanın gururunu yaşıyorum. Üç yıldır da milli takımdayım. Çok şükür hiçbir zaman elim boş gelmedim. Ülkeme de gurur yaşattığım için çok mutluyum" diye konuştu. 

Muhammed Emin, aldığı madalyalarla başarısının tesadüf olmadığını kanıtladığını vurgulayarak şu değerlendirmeyi yaptı:

"Başarının tesadüf olmadığını hepimiz biliyoruz. Ben bunu nasıl kanıtladım. 2016 yılında dünya şampiyonasından ülkeme bronz madalyayla geldim. Bir işi bir kez yaparsın şans, ikinci kez yaparsın tesadüf, üçüncü kez ve sonrasında azim ve istikrarın ne olduğunu herkes anlar. Tesadüf olmadığını kanıtlamak için çalıştım. En çok altın madalyayı almanın gururunu yaşıyorum. Bu gururu şehrime, ülkeme, aileme herkese yaşatmanın mutluluğunu yaşıyorum."

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.07 14:42 - Son Güncellenme: 2018.08.07 14:43 - HABER MERKEZİ
A