Edirne'deki rüşvet operasyonunda 10 gözaltı daha

Edirne'deki rüşvet operasyonunda 10 gözaltı daha

Edirne'nin Keşan ilçesinde Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Edirne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 1 Ağustos 2018 tarihinde Keşan Orman İşletme Müdürlüğü'nde yapılan operasyonun devamı geldi.

2018.08.08 18:06 - Son Güncellenme: 2018.08.08 18:07 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Edirne'deki rüşvet operasyonunda 10 gözaltı daha

Keşan Orman İşletme Müdürlüğü'ne yönelik polis tarafından düzenlenen ve işletme müdürü M.S. ile aralarında memur ve iş insanlarının da bulunduğu 7 kişinin tutuklandığı operasyon kapsamında 10 orman muhafaza memurunun daha gözaltına alındığı öğrenildi. Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, bir süredir izlendiği belirtilen Keşan Orman İşletme Müdürlüğü'ne yönelik geçtiğimiz hafta operasyon düzenlemişti. Keşan Orman İşletme Müdürü M.S.'nin yanı sıra aralarında memur ve iş insanlarının da bulunduğu toplamda 10 kişi, polis ekiplerince "Rüşvet", "Görevi kötüye kullanma" ve "Resmi evrakta sahtecilik" suçlarından gözaltına alınmış, çıkarıldıkları mahkemeye E.B., T.K. ve R.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, M.S. ile memurlar Ş.S., A.D., Y.Y., R.A., İ.B. ve iş adamı H.G. ise tutuklanarak, cezaevine konulmuştu. 

Soruşturma kapsamında polis tarafından gözaltına alınan 10 orman muhafaza memurunun emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.08.08 18:06 - Son Güncellenme: 2018.08.08 18:07 - HABER MERKEZİ
A