Eda Taşpınar'ın paylaşımı beğeni topladı

Eda Taşpınar'ın paylaşımı beğeni topladı

Paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çeken Eda Taşpınar, fit vücudunu gözler önüne serdiği fotoğraflarıyla beğeni topluyor.

2018.09.05 15:36 - Son Güncellenme: 2018.09.05 15:36 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Eda Taşpınar'ın paylaşımı beğeni topladı

Çoğunlukla tatilde geçirdiği keyifli vakitlere dair kareler paylaşmayı tercih eden Taşpınar, bu defa içinde bulunduğu yaşla ilgili hissettiklerini yazdı.

Yunanistan'da çekilmiş fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan sosyetik isim bu fotoğrafa, "38 yaşındayım. Kadın gibi hissediyorum. Olgun hissediyorum. Kendim gibi hissediyorum. Ruhen, beynen ve fiziksel olarak olabileceğim yüksek bir düzeydeyim. Her şey üzerinde o kadar çok çalıştım ki çalışmaya da devam edeceğim. Bu sene kendini sevmenin tam anlamıyla ne olduğunu anladım. Sakinlemeyi ve hayata güvenmeyi öğrendim. Ruhumun derinliklerinde acı çeken şeylerin hayatıma yön vermesine izin vermeden beni doğru yola sokmalarını deneyimledim. Tek dileğim içimdeki bu hayat sevinciyle bağlantıda kalıp kendimi ruhen daha da üst seviyelere ulaştırmak... Hepiniz için aynı şeyi hayal ederim. Sevgiyle kalın güzel insan" notunu düştü.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.09.05 15:36 - Son Güncellenme: 2018.09.05 15:36 - HABER MERKEZİ
A