Dzon Delarge, Bursa'ya geldi

Dzon Delarge, Bursa'ya geldi

Bursaspor prensipte anlaşma sağladığı Dzon Delarge'ı Bursa'ya getirdi. Özlüce Tesisleri'ne gelen tecrübeli oyuncu, "Bir an önce takıma adapte olmak istiyorum" dedi.

2017.08.10 02:31 - Son Güncellenme: 2017.08.10 11:05 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Dzon Delarge, Bursa'ya geldi
05:21 Dzon Delarge, Bursa'ya geldi

İLGİLİ VİDEO

Dzon Delarge, Bursa'ya geldi

Transferde hareketli günler geçiren Bursaspor, kadrosuna son olarak Dzon Delarge'ı katmaya hazırlanıyor. Yeşil beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Avusturya'nın Admira Wacker kulübünde forma giyen Kongolu oyuncu ile prensipte 2+1 yıllığına anlaşma sağladı. Dün öğle saatlerinde İstanbul'a gelen oyuncu, menajeriyle birlikte burada Bursasporlu yöneticilerle bir görüşme yaptı. Ardından da gece geç saatlerde Bursa'ya geldi.

'KENDİMİ FİT HİSSEDİYORUM'

Özlüce Tesisleri'nde açıklamalarda bulunan Dzon Delarge, "Bursaspor tarihiyle birlikte Türkiye'deki en büyük kulüplerden. Bana burada oynama fırsatı verecek olan Bursaspor ailesine teşekkür ediyorum. Bir an önce takıma adapte olmak istiyorum. Avusturya'da da çalışmalarıma devam ediyordum, kendimi fit hissediyorum" dedi. Badu'yu yakından tanıdığını dile getiren tecrübeli oyuncu, Teknik Direktör Paul Le Guen ile de görüştüğünü söyledi.

'ÇOK ÇALIŞACAĞIM'

Taraftara da değinen Dzon Delarge, "Onları her hafta mutlu etmek, yüzlerinde gülümseme oluşturmak için elimden geleni yapacağım. Çok çalışacağım" ifadelerini kullandı. Deneyimli futbolcu ile bugün sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından sözleşme imzalanması bekleniyor. Süper Lig'i yakından tanıyan Dzon Delarge, 2015-2016 sezonunun ara transfer döneminde Admira Wacker Kulübü'nden Osmanlıspor'a kiralanırken, burada çıktığı 70 maçta 1 gol attı, 10 da asist kaydetti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.08.10 02:31 - Son Güncellenme: 2017.08.10 11:05 - HABER MERKEZİ
A