Düğün kabusa döndü! Her yerde aranıyorlar

Düğün kabusa döndü! Her yerde aranıyorlar

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir çay bahçesinde gerçekleştiren düğün, ilerleyen saatlerde kâbusa döndü... Düğünün yapıldığı çay bahçesinin hemen yan tarafında alkol aldığı iddia edilen şahıslar, kendilerini uyaran 2 kişiyi bıçakladı. Yaralılardan Mete B.'nin hayati tehlikesi sürüyor, saldırganlar ise her yerde aranıyor...

2018.09.10 07:31 - Son Güncellenme: 2018.09.10 07:32 - Güncel
A
Düğün kabusa döndü! Her yerde aranıyorlar

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Yeşilova Mahallesi Atmosfer Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sokak üzerinde bulunan bir çay bahçesinde gerçekleştirilen düğün törenine gelen vatandaşlar, alanın karşısında bulunan boş alanda alkol alan şahıslardan rahatsız oldu. Şahısları uyarmak isteyen Samet T. (28) ve Mete B. (26) iddiaya göre tanımadıkları kişilerle tartışmaya başladı.

'ALKOL ALMAYIN' UYARISI YAPAN İKİ KİŞİYİ BIÇAKLADILAR

Büyüyen tartışma sonrasında şahıslardan birisi çıkardığı bıçakla Samet T. ile Mete B.'yi bıçakladı. Vücudunun değişik yerlerine isabet eden bıçak darbeleri ile yaralanan iki kişi kanlar içinde kalırken olayı gerçekleştiren kişiler ise olay yerinden kaçtı.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU CİDDİ

Çevredeki vatandaşlar hemen yaralıların yardımına koşarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Yaralılar vatandaşlar tarafından özel bir araçla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Samet T.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, göğsünden ve karın boşluğundan bıçaklanarak yaralanan Mete B'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

POLİS KAÇAN ŞAHISLARI ARIYOR

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede detaylı inceleme başlattı. Görgü tanıklarının ifadelerinin ardından kimliği belirlenemeyen şahısların kaçmasına yardım ettiği iddia edilen H.T. isimli bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Samet T.ve Mete B.'yi bıçaklayan 2 şahısın ise arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.09.10 07:31 - Son Güncellenme: 2018.09.10 07:32 - Kübra Coşar-pasif
A