Diagne söz verdi!

Diagne söz verdi!

Fenerbahçe maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mbaye Diagne, maçı kazanmaları halinde takım arkadaşlarına yemek ısmarlama sözü verdi.

2019.04.14 14:05 - Son Güncellenme: 2019.04.14 14:05 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Diagne söz verdi!

Mbaye Diagne'nin Yeni Malatyaspor maçında hat-trick yapmasına rağmen yaşadığı mental sıkıntıyı tam olarak atlatamaması, Fenerbahçe derbisi öncesinde Galatasaray teknik ekibinin önündeki en önemli engel olarak duruyor.

Teknik direktör Fatih Terim ise, çalıştığı dünyaca ünlü Drogba, Sneijder, Rui Costa gibi yıldızların da aynı sıkıntıları yaşadığını anlattı.

Fatih Terim, Senegalli golcüsüne ''Bu yıldızların kaderidir. Çalıştığım tüm yıldızlar benzeri sıkıntıları yaşadı. Yapman gereken kulaklarını tıkayıp, işine bakmak'' ifadelerini kullandı.

Galibiyet gelirse yemekler Diagne'den

Galatasaray'da hedef Fenerbahçe derbisi... 

Derbiye oldukça moralli hazırlanan Galatasaray'da bombayı patlatan isim Mbaye Diage oldu. 

Fenerbahçe'nin lig maçlarının izlendiği video analiz toplantısında Senegalli golcü, ''Pazar günü Fenerbahçe'yi yenersek, herkesi yemeğe götüreceğim'' dedi. 

Fotospor'un haberine göre bu açıklama alkışlarla karşılık bulurken, bazı futbolcular ise Diagne tezahüratı yaptı.

Hasan Şaş'tan Diagne'ye...

Spor Toto Süper Lig'de tüm gözler haftasonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine çevrildi. 

Şampiyonluk yolunda sezonun en kritik maçı Kadıköy'de oynanacak. Galatasaray teknik heyeti, futbolculara Yeni Malatyaspor maçının bitiş düdüğünden itibaren moral ve özgüven aşılıyor.

Yapılan konuşmalarla takımın adeta 'beyni yıkanırken' teknik heyetin en çok yakından ilgilendiği ismin yıldız santrfor Mbaye Diagne'nin olması dikkat çekiyor.

Sarı-kırmızılılara 10 milyon euro karşılığında büyük umutlarla transfer olan Diagne, geçtiğimiz haftalarda gelen eleştirilere tepki göstermişti.

Senegalli santrfor ardından, Yeni Malatya ağlarını 3 golle sarsmıştı.

27 yaşındaki golcünün, kafa olarak rahat olduğunda yıldızlaştığını bilen teknik heyet, yaptığı konuşmalarla Diagne'ye özgüven aşılıyor.

Özellikle Fenerbahçe derbisini defalarca yaşayan yardımcı hocalar Hasan Şaş ile Ümit Davala, "Kadıköy'de gol atarsan taraftarın gönlüne girersin. Hele ki galibiyet golü senden gelirse ömür boyu seni unutmazlar" diyerek Diagne'yi motive ediyor.

 

Bu sözlerin ardından Diagne de sosyal medya hesabından, "Artık derbi için sabırsızlanıyorum" paylaşımı yaptı.

Mbaye Diagne'nin bu sezon 20'si Kasımpaşa'da 6'sını Galatasaray'da attığı Süper Lig'de 26 golü bulunuyor.

Kasımpaşa formasıyla bu sezon Kadıköy'deki ilk maçta boy gösteren Senegalli forvet, 2 gol kaydetmişti.

 

Diagne, "Fenerbahçe'ye gol atmayı seviyorum. Bunu birkaç ay önce yapmıştım. Galatasaray formasıyla da Fenerbahçe'ye sahasında gol atmak güzel bir duygu olacak. Gol atmıştım yine atarım" diye konuşmuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.04.14 14:05 - Son Güncellenme: 2019.04.14 14:05 - HABER MERKEZİ
A