Devlet Bahçeli'den ABD'ye sert tepki

Devlet Bahçeli'den ABD'ye sert tepki

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "ABD, Evanjelistlerin dolduruşuna gelip bir papazı bahane göstererek Türkiye'yi tehdit etmektedir. Bu ayıptır, ahlaki kural ihlalidir, stratejik ortaklığa gölge düşürmektir, haddi ve hududu aşmak demektir. ABD Başkanı Papaz peşine düşeceğine ülkesinde misafir ettiği FETÖcüleri ne zaman iade edeceğini düşünmelidir."

2018.07.28 17:47 - Son Güncellenme: 2018.07.28 17:50 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Devlet Bahçeli'den ABD'ye sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "On yıllardır müttefiklik hukuku içinde bulunduğumuz ABD, Evanjelistlerin dolduruşuna gelip bir Papazı bahane göstererek Türkiye'yi tehdit etmektedir. Bu ayıptır, ahlaki kural ihlalidir, stratejik ortaklığa gölge düşürmektir, haddi ve hududu aşmak demektir. Malum Papaz serbest bırakılmazsa yaptırım uygulayacaklarmış. Bu üslup küstahça değil midir? Buyurgan, bulanık ve buruşmuş bir tavır sayılmayacak mıdır? Türkiye'nin tehditlere pabuç bıraktığı nerede görülmüş, nerede duyulmuştur?" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Papazı isteyen ABD, Pensilvanya'daki haini verirse her hal ve şartta bir takas imkan ve ihtimali doğabilecektir. Nasıl olsa, suçluların, ajanların ve hainlerin değiş-tokuşuna Soğuk Savaş yıllarında epey tesadüf edilmiştir" şeklinde konuştu.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2018.07.28 17:47 - Son Güncellenme: 2018.07.28 17:50 - HABER MERKEZİ
A