Dev şemsiyeyi saniyeler içinde çaldılar!

Dev şemsiyeyi saniyeler içinde çaldılar!

İstanbul Kadıköy'de karton arabasıyla yeni açılacak olan bir kafeteryanın önüne gelen 2 kadın hırsız, 2 bin lira değerinde olan yaklaşık 200 kilogram ağırlığındaki dev şemsiyeyi dakikalar içerisinde çaldı. Halterciler gibi yüklendikleri şemsiyeyi araçlarına koyan hırsızlar güvenlik kameralarına yansıdı.

2018.09.07 09:25 - Son Güncellenme: 2018.09.07 09:26 - Güncel
A
Dev şemsiyeyi saniyeler içinde çaldılar!

Olay, saat 04.30 sıralarında İstanbul Kadıköy Kozyatağı'nda meydana geldi. İddiaya göre sabaha karşı karton arabasıyla cadde üzerinde giden kadın 2 hırsız, gözlerine bir kafeteryanın önündeki dev şemsiyeyi kestirdi.

Vedat Dağ'a ait olan ve birkaç gün içerisinde açılışı yapılacak olan kafeteryanın önüne araçlarını bırakan hırsızlar, şemsiyenin yanına geldi. Hemen işe koyulan hırsızlar, yaklaşık 200 kilogram ağırlığında olan 2 bin lira değerindeki dev şemsiyeyi yerinden çıkartarak yere yatırdı. Hırsız kadınlar ardından halterciler gibi yüklendikleri şemsiyeyi araçlarına koydu ve kayıplara karıştı. Yaşana hırsızlık "yok artık" dedirtirken, o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. 

200 KİLOGRAMLIK ŞEMSİYEYİ HALTERCİ GİBİ KALDIRDILAR

Görüntülerde karton arabasıyla gelen 2 kadın hırsız, kafeterya önündeki şemsiyeyi görünce duruyor. Bir süre sonra şemsiyenin yanına gelen hırsızlar inceleme yaptıktan sonra güçlükle yerinden çıkartarak yere deviriyor. Daha sonra uzaklaşan kadınlar dakikalar sonra geri gelerek yerdeki şemsiyeyi halterciler gibi yükleniyor. Şemsiyeyi yola götüren kadınlar arabaya yükledikten sonra uzaklaşıyor. Dakikalar süren hırsızlık esnasından yoldan çok kez de araç geçtiğini görülüyor. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.09.07 09:25 - Son Güncellenme: 2018.09.07 09:26 - Kübra Coşar-pasif
A