Dev Adamlara giyim sponsoru

Dev Adamlara giyim sponsoru

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Altınyıldız Classics arasında, Milli Takımlar resmi giyim sponsorluğu için anlaşma imzalandı.

2018.09.10 16:52 - Son Güncellenme: 2018.09.10 16:54 - Spor
A
Dev Adamlara giyim sponsoru

Türkiye Basketbol Federasyonu ve Altınyıldız Classics, Basketbol Milli Takımlar resmi giyim sponsorluğu için 2020 yılı sonuna dek sürecek işbirliklerini atılan imzalarla taçlandırdı.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif'in katılımıyla imza töreni düzenlendi. A Milli Erkek Basketbol Takımı oyuncuları da imza töreninde yer aldı.

EŞİ AZ GÖRÜLEM NESTEK

Törende konuşan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu:"Hem kulüplerimizin hem milli takımlarımızın sportif başarıları sayesinde, Türk basketbolunu, spor ekonomisi içerisinde eşi az görülen rakamlarla desteklemenin memnuniyetini yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana her yıl bir öncekine kıyasla en az yüzde 50'lik sponsorluk gelir artışı sağlamayı başarmış bulunuyoruz. Bu sayede spora, devletimizin verdiği önemli desteğin yanı sıra özel sektör iş birlikleri ile değer katmanın gururunu hissediyoruz. Tabii ki bahsettiğim değeri sadece rakamlarla ölçmüyoruz. Alanında lider, toplumla buluşma becerisi yüksek, enerjisi basketbolun enerjisiyle uyan özel markalarla bir araya gelmek, bize duygusal anlamda da destek katıyor" ifadelerini kullandı.

2020'YE KADAR ANLAŞMA

Türkoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Hepinizin bildiği gibi, spor ve modanın en büyük ortak noktası ilham vermektir. Millilerimiz, gençlere ve genç hissedenlere her zaman örnek teşkil etmiştir. Bu anlamda saha dışında da özgüvenlerini yansıtan ve kendilerini rahat hissettikleri bir koleksiyona sahip olmak onlar için de çok önemli. Bu kapsamda, Altınyıldız Classics markası ile 2020 yılının sonuna kadar sürecek olan, Basketbol Milli Takımlar resmi giyim sponsorluğumuzu, sizlere duyurmanın memnuniyetini yaşıyorum.

Çoğunlukla A Milli Takımlara verilen giyim sponsorluklarından farklı olarak, sevgili Altınyıldız Classics ekibiyle, çok daha özel bir anlaşmaya huzurlarınızda imza atıyoruz. Bu imzalarla, altyapılarla birlikte, kadın ve erkek toplam 14 milli takımımızın tüm oyuncuları, teknik ve idari kadroları bu şıklığı yaşayacak.

GURUR VE HEYECAN

BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif ise "Türk kumaşını dünyaya tanıtan Altınyıldız'dan aldığımız mirasla, , 1997'de Altınyıldız Classics adını verdiğimiz erkek giyim markasını kurduk. Günümüz erkeğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir hazır giyim markası olarak, Türkiye'nin en hızlı büyüyen perakende markaları arasında yer alıyoruz. Şimdi de sektördeki 66 yıllık deneyimimizden aldığımız güçle, Basketbol Milli Takımlar kıyafet sponsoru olmanın gururunu yaşıyoruz.

Spor, Altınyıldız Classics kültüründe çok büyük bir önem taşıyor. Takım ruhunun, birlik ve beraberliğin öneminin bilinciyle yerel ve milli takımlarımızı desteklemekten her zaman büyük bir gurur duyduk ve duymaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Türk milli basketbol takımları adına 170'i erkek 162'si kadın, 332 adet sporcu için özel 12 farklı tasarım yaptıklarını dile getiren Habif, "Bizim için gerçekten gurur verici bir tablo. Türkiye Basketbol Federasyonu ile Milli Takımlar düzeyinde yaptığımız bu işbirliği, markamız adına bir ilk. 'Bu Takım Bu Maçı Alır' sloganıyla başlattığımız bu iş birliği kapsamında; sadece erkek sporcuların kıyafetlerini tasarlamak ve üretmekle kalmadık, kadın sporcularımızın da kıyafetlerine Altınyıldız Classics imzasını atarak, Kadın Basketbol Milli Takımımızın da yanında yer aldık.

DNA'sında sporun her zaman büyük yeri olan bir marka olarak, Basketbol Milli Takımlar sponsorluğundan duyduğumuz gurur ve heyecanın altını bir kez daha çizerken; 'Bu Takım Bu Maçı Alır' sloganımızı hatırlatarak, tüm Milli Takımlarımıza başarılarla dolu bir sezon diliyorum" dedi.

Basketbol Milli Takımları sponsorluk anlaşması
Basketbolun özünde yatan genç, dinamik ve sportmen tavrın milli takımlarımızın resmi kıyafetlerinde de yakalanması hedefiyle yola çıkan Türkiye Basketbol Federasyonu ve Altınyıldız Classics, verimli ve başarılı bir hazırlık sürecinin ardından geniş çaplı bir sponsorluk anlaşmasına vardı.

2020 yılı sonuna dek sürecek olan anlaşma kapsamında, Türkiye'nin öncü giyim markası Altınyıldız Classics, hem kadın hem de erkeklerde A seviyeden altyapılara kadar 14 farklı milli takımın oyuncularıyla idari ve teknik heyetleri için özel koleksiyonlar hazırladı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.10 16:52 - Son Güncellenme: 2018.09.10 16:54 - Burcu Kahraman
A