Derbideki kanlı olayların görüntüleri ortaya çıktı

Derbideki kanlı olayların görüntüleri ortaya çıktı

Türk Telekom Stadyumu'nda geçen ay Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan ve berabere biten dev derbide, bir taraftarın bıçaklanması ile ilgili yürütülen soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı. Olaylara karışan 13 kişi yakalanırken bir cezaevi firarisinin başkasına ait Passolig kartıyla maça girdiği saptanırken, taraftarın bıçaklandığı dehşet görüntüleri ortaya çıktı.

2017.11.15 12:04 - Son Güncellenme: 2017.11.15 12:04 - Güncel
A
Derbideki kanlı olayların görüntüleri ortaya çıktı

Türk Telekom Stadyumunda, 22 Ekim 2017 günü, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan derbide, tribinde çıkan olaylarda V.Y adlı taraftar feci şekilde 
dövüldü ve bıçaklandı. Taraftar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, İstanbul Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri olaylarla ilgili çalışma başlattı. 

Kamera görüntülerinden yola çıkılarak yapılan araştırmada, taraftarı R.M.B adlı kişinin bıçakladığı belirlendi. V.Y'nin bıçaklanmadan önce de E.K, M.E, M.Ö, İ.D, M.K, S.S, B.G ve G.Ö kişilerce dövüldüğü tespit edildi. Kimlik tespiti yapılan kişiler gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 4 tabanca, 1 bıçak ele geçti. 

Gözaltına alınan kişilerin yapılan sorgularında, S.S'nin 9 Kasım 2016 günü Tokat Cezaevinden firar ettiği, ateşli silahlar kanununa muhalefet ve silahlı yağma olaylarından arandığı belirlendi. B.G'nin ateşli silahlar kanununa muhalefet suçundan arandığı, bu kişilerin başkalarına ait Passolig kartı ile maça girdikleri saptandı. Passolig kartlarını bu kişilere veren E.M, Ö.S ve M.C.E'nin de aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alınarak, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.11.15 12:04 - Son Güncellenme: 2017.11.15 12:04 - Aysın Komitgan
A