Deposundan 7 milyon liralık uyuşturucu çıktı

Deposundan 7 milyon liralık uyuşturucu çıktı

İstanbul'da sokak satıcılarına uyuşturucu dağıtan üst torbacılara, toptan uyuşturucu sattıkları belirlenen bir uyuşturucu şebekesine yönelik olarak 3 ilçede düzenlenen operasyonlarda 6 kişilik bir uyuşturucu şebekesi çökertildi. Yardımcısı Sami Aslanparçası ve 4 adamıyla birlikte yakalanan şebeke elebaşı Yaşar Kasım Sevilmiş'in ev görünümündeki deposuna yapılan baskında ise 7 milyon lira tutarında 33 kilo kokain ile 65 bin adet uyuşturucu hap ve yarım kilo esrar ele geçirildi.

2018.04.17 14:38 - Son Güncellenme: 2018.04.17 14:39 - Güncel
A
Deposundan 7 milyon liralık uyuşturucu çıktı

İstanbul'da sokak satıcılarına uyuşturucu dağıtan üst torbacılara, toptan uyuşturucu sattıkları belirlenen bir uyuşturucu şebekesine yönelik olarak 3 ilçede düzenlenen operasyonlarda 6 kişilik bir uyuşturucu şebekesi çökertildi. Yardımcısı Sami Aslanparçası ve 4 adamıyla birlikte yakalanan şebeke elebaşı Yaşar Kasım Sevilmiş'in ev görünümündeki deposuna yapılan baskında ise 7 milyon lira tutarında 33 kilo kokain ile 65 bin adet uyuşturucu hap ve yarım kilo esrar ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik olarak yürüttüğü çalışmalarda, Bayrampaşa, Eyüpsultan ve Fatih civarında üst torbacılara uyuşturucu sattığı belirlenen bir şebekeyi yakın takibe aldı. Yapılan takip ve izlemelerin ardından şebekenin belirlenen deposu ve üyelerini ele geçirmek için harekete geçen narko timler Fatih'te ev görünümündeki bir adrese baskın düzenledi.

33 KİLO KOKAİN, YARIM KİLO ESRAR, 65 BİN ADET UYUŞTURUCU HAP

4 Nisan Çarşamba günü düzenlenen baskında, şebeke tarafından uyuşturucu deposu olarak kullanılan evde yapılan aramalarda paketlenmiş 33 kilo 213 gram kokain, 65 bin adet uyuşturucu hap, 494 gram esrar maddesi ile 3 hassas terazi ve uyuşturucu paketlemede kullanılan 1 pres makinesi ele geçiren ekipler, aynı gün 3 ilçede devam ettirdikleri operasyonlarda şebekenin elebaşı Yaşar Kasım Sevilmiş ile yardımcısı Sami Aslanparçası'nında arasında bulunduğu 6 şebeke üyesini yakalayarak gözaltına aldı.

TUTUKLANDILAR

İki adet silahla birlikte ele geçirilen ve ilginç isimleriyle dikkat çeken şebeke elebaşı Yaşar Kasım Sevilmiş ve yardımcısı Sami Aslanparçası ve diğer şebeke üyeleri Hasan Gümüş, G.Ç, C.Ç ve M.Y emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.04.17 14:38 - Son Güncellenme: 2018.04.17 14:39 - Kübra Coşar-pasif
A