Deplasman golü tarihe karışıyor

Deplasman golü tarihe karışıyor

Teknik direktörlerin çağrısı üzerine harekete geçmeyi planlayan UEFA, transfer dönemleri konusunda Avrupa ligleri arasında bütünlük sağlamayı da gündemine aldı.

2018.09.05 15:26 - Son Güncellenme: 2018.09.05 15:47 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Deplasman golü tarihe karışıyor

UEFA Genel Sekreter Yardımcısı Giorgio Marchetti, Avrupa kupalarında deplasman golü uygulamasının değiştirilmesi konusunda kısa zaman içinde bir çalışma yapmayı planladıklarını söyledi.

İsviçre'de düzenlenen UEFA Elit Antrenörler Semineri'nin ardından açıklamalarda bulunan Marchetti, antrenörlerin deplasmanda gol atmanın eskisi kadar zor olmadığı yönünde görüş bildirdiklerini belirterek, bu konuyu değerlendirmeye alacaklarını söyledi.

Marchetti, konuya ilişkin sunulan argümanları da kamuoyuyla paylaşarak "Antrenörler bu kuralın futbolda üretkenliği azalttığını ve ev sahibi takımları hücum etmekten ziyade gol yememek için savunma yapmaya teşvik ettiğini düşünüyor" dedi·

Toplantı sırasında Avrupa liglerindeki transfer sezonlarının da konuşulduğu ve antrenörlerin tüm liglerde transfer sezonlarının aynı anda bitmesini talep ettikleri öğrenildi.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.05 15:26 - Son Güncellenme: 2018.09.05 15:47 - HABER MERKEZİ
A