Denizlispor'da Elazığspor maçının hazırlıkları sürüyor

Denizlispor'da Elazığspor maçının hazırlıkları sürüyor

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürdü.

2018.02.08 17:49 - Son Güncellenme: 2018.02.08 17:49 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Denizlispor'da Elazığspor maçının hazırlıkları sürüyor

Futbolcular, sportif direktör Bülent Ertuğrul ile eski futbolcu Mustafa Keçeli yönetiminde Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. İdman öncesi Sportif Direktör Bülent Ertuğrul, futbolcularla bir toplantı yaptı. 

Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalışan futbolcular idmanı çift kale maçla tamamladı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Akyüz, çalışmaların iyi gittiğini belirtti. Akyüz, "Yönetim ile hoca arasında bir ayrılık oldu. Denizlispor için hayırlısı neyse o olsun. Daha önümüzde çok uzun maçlar var. Maraton uzun ve inşallah bu durumu takım halinde düzeltiriz. Denizlispor'u yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Arkadaşlar da iyi çalışıyor. İyi bir seri yakalarsak üst sıralara çıkarız. Elazığspor zor bir rakip. Elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Eskişehirspor maçı nedeniyle çok üzgün olduklarını belirten İsmail Haktan Odabaşı, hoca değişikliği sürecinin bu ligde zor atlatıldığını söyledi. Odabaşı, "Hocanın ayrılmasına üzüldük ama yapacak bir şey yok. Biz yolumuza bakmak zorundayız. Onun için de çalışıyoruz. Kimin geleceği belli değil ama bizim işimiz sahada çalışmak. Ona göre çalışıp bu kötü durumdan çıkmak istiyoruz. Hoca bizi tanıyordu ve yeni gelecek hocanın bir adaptasyon süreci var. Biz zaten yeni bir takımız. 8 tane oyuncu aramıza katıldı. Saha dışında arkadaşlığımızı pekiştirip, bunu sahaya biz yansıtmak zorundayız. Hafta sonu maçımız var ve çalışıyoruz hocamızı bekliyoruz" diye konuştu. 

Elazığspor deplasmanın kendileri için hayati bir önem taşıdığını dile getiren Odabaşı, "Elazığspor maçı çok zor bir maç. Geçen hafta bizim için ileriye dönük hedefleri olan hayati bir maçı kaybettik. Şuan futbolcular olarak taraftarın yüzüne bakacak halde değiliz. Elazığspor'un hali ortada. Bizim durumumuz ortada ve birlikte mücadele ettiğimiz sürece herkes herkesi yenebiliyor. Bu kaostan çıkmak zorundayız. Bunun için en önemli maç Elazığspor maçıdır" şeklinde konuştu. 

Reha Erginer'in ayrılığını değerlendiren Denizlispor'un kaptanı Cenk Güvenç, "Önümüze bakacağız. Şu an sadece Elazığspor karşılaşmasını düşünüyoruz. Yönetim ve Reha Erginer karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdılar. Bu olay bizi fazla etkilemeyecektir. Zor bir dönemdeyiz. Bizler saha içerisinde elimizden geleni yapmaya adapte olduk" ifadelerini kullandı.

Elazığspor karşılaşmasını da değerlendiren Cenk, "Eskişehirspor maçında hakem hatasıyla penaltıdan bir gol yedik. Yarım pozisyondan 2 farklı geriye düştük. Çok iyi oynamıştık ama olmadı. Beni asıl üzen taraftara istediğimiz sonucu veremedik. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız var. Onlar fazla idman yapamadan maça çıktılar. Elazığspor maçında elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız bizi Eskişehirspor maçında olduğu gibi desteklerse bu günleri geride bırakırız. Artık önümüze bakacağız. Tek isteğimiz bir an önce çıkışa geçmek" diye belirtti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.02.08 17:49 - Son Güncellenme: 2018.02.08 17:49 - HABER MERKEZİ
A