Deniz Seki pişman oldu!

Deniz Seki pişman oldu!

Murat Karabova ile birlikte olan Deniz Seki, geçtiğimiz hafta sonu bir tartışma sonrası Çeşme'ye gitti. Aşkı yanına gelmeyince Tayfun Topal'la el ele poz veren şarkıcı, önceki gün ise Karabova'ya 'Pişmanım' mesajı attı.

2018.05.18 08:45 - Son Güncellenme: 2018.05.18 08:46 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Deniz Seki pişman oldu!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin aşk hayatında hatlar karıştı. Nişanlısı Faruk Salman'la evlilik planları yaparken Ekim 2017'de sürpriz şekilde ayrılan Seki, geçtiğimiz ay ise ünlü galerici Murat Karabova ile yakınlaşmıştı. Seren Serengil ile Yaşar İpek'in Şile'deki nişanında ilk kez görüntülenen ikiliden Seki, 1 hafta sonra ise işletmeci Tayfun Topal ile Çeşme'de el ele objektiflere yakalandı. Seki'nin yaptığı bu ters köşe kafaları iyice karıştırdı. 

KARABOVA RESTİ ÇEKTİ!

47 yaşındaki şarkıcıyla kısa süre birlikte olan Karabova, Seki'nin bu hamlesiyle suskunluğunu bozdu. Karabova, şu sözlerle eski aşkının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını dile getirdi: "Deniz Hanım'ın dostları 'El ele objektif karşısına çıkın' diye ilişkimize karıştı. Ancak erken olduğunu söyledim. Bunun üzerine Deniz Hanım'la 1 hafta görüşmeme kararı aldık. Beni Çeşme'deki bir davete çağırdı. İşlerim dolayısıyla gitmedim. Ertesi gün ise kendisinin başkasıyla el ele fotoğraflarını gazetelerde gördüm." Seki'nin inat uğruna Topal'la birlikte olduğunu ima eden Karabova asıl bombayı ise en sona sakladı.

Deniz Seki'nin Topal'la görüntülendikten sonra kendisini arayıp "Çok pişmanım" dediğini söyleyen Karabova, "Son pişmanlık fayda etmez" diyerek eski aşkına resti çekti.. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.05.18 08:45 - Son Güncellenme: 2018.05.18 08:46 - HABER MERKEZİ
A