Deniz Akkaya: Yatamaz kardeşim!

Deniz Akkaya: Yatamaz kardeşim!

Eski manken Deniz Akkaya, Arnavutköy'de bir mekanda şahane Boğaz manzarasına karşı otururken, karşılaştığı bir görüntüyü örnek göstererek çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

2018.09.29 13:36 - Son Güncellenme: 2018.09.29 13:36 - Magazin
A
Deniz Akkaya: Yatamaz kardeşim!

Deniz Akkaya, verdiği röportajda;

Geçtiğimiz haftalarda siz tatildeyken bir adam, hem de bir doktor, Ayşe de varken yanınıza gelip "Sen de yaşlandın, 60 yaşında mıydın?" diye tacizde bulundu size. Bu çok absürt!

Evet. Sakin zaman geçirelim diye teyzemin Darka'daki yazlığına gittik. Sessiz sakin bir site. Denizden çıktık, fotoğraf çektirmek istedi bir adam. Ben de 'Şu an mayoluyuz, üstümüzü başımızı toparlayalım, çekelim' dedim. Ona hemen 'Evet' demedim diye 'Siz de çok yaşlanmışsınız' dedi. Ayşe var diye cevap vermedim, gitti. Sonra 'Kaçtı yaş? 60 mıydı?' diyerek yanımıza geri döndü. Bunun üzerine olayı hem site yönetimine hem avukata taşıdım, gereğini yaptım elbette. Çünkü asalet yerine avamlığın pirim yaptığı, edepsizliğin ve 'Ali kıran baş kesenliğin' hak görüldüğü düzen oluşuyor.

Bunlar neden bu kadar arttı sizce?

Sosyal medyadaki zorbalık gerçek hayattaki zorbalığa zemin hazırlıyor, cesaret veriyor. Toplum kuralları artık önemsenmiyor. Bak, şu an Arnavutköy'de Sur Balık'tayız, şahane manzaraya karşı oturuyoruz. Biz burada otururken bir arkadaş geliyor, evdeki halısını karşımıza, sokağa seriyor. Çaydanlığını, su sebilini getiriyor, pijamasıyla burada yatıyor. Yatamaz kardeşim!

Bu söyledikleriniz halkı aşağılamak olarak algılanabilir...

Asla. Tam tersi! Ben toplumumu hor görmüyorum. Toplumumu daha yukarıda gördüğüm için bunları düzeltmeye çalışıyorum. Türk olmaktan hep gurur duydum. Bazıları 'Bunlar değişmez' diyorlar, budur işte aşağılama. 'Bunlar' derken kimden bahsediyorsun?

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.09.29 13:36 - Son Güncellenme: 2018.09.29 13:36 - Gülcan Tekin
A